Social Icons

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Α.Ο.Π.Ερμιονίδας :Νέα ομάδα στο Βόλεϊ. της Ερμιονίδας.




Μία νέα προσπάθεια έχει ξεκινήσει εδώ και δύο μήνες στον χώρο του αθλητισμού της Ερμιονίδας  με την ίδρυση μίας
νέας ομάδας   Βόλεϊ. Πρόκειται για τον Αθλητικό όμιλο Πετοσφαίρισης Ερμιονίδας ( Α.Ο.Π.Ε). Ιδρυτής του είναι ένας παλαίμαχος αθλητής του Βόλεϊ ο Νίκος Τσαλικιάν ο οποίος είναι και ο προπονητής της ομάδας. 
Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου βρεθήκαμε στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΠΑΛ Κρανιδίου για να γνωρίσουμε την νέα αυτή ομάδα. Βρεθήκαμε σε μία κυψέλη από 50 αθλητές και   αθλήτριες  διαφόρων ηλικιών. Όμως μας περίμενε μία μεγαλύτερη έκπληξη αφού συναντήσαμε την διεθνή βολεϊμπολίστρια του Γ.Σ. Άργους Φωτεινή Μπίσκου  . Πρόκειται για την 23χρονη πλάγια και ύψους 1.89 !!!! αθλήτρια της ομάδας του Άργους η οποία κατά το παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα του Παναθηναικού, του Πανιωνίου και της Αγίας Παρασκευής ενώ έχει αγωνιστεί και με τις εθνικές ομάδες των κορασίδων και των νεανίδων. Η Φωτεινή Μπίσκου πέρασε τρείς ώρες περίπου με τις μικρές αθλήτριες του συλλόγου μαθαίνοντας τους τα μυστικά του αθλήματος , ενώ στο τέλος φωτογραφήθηκε με όλους.
Για όλη αυτή την νέα προσπάθεια μας μίλησε ο προπονητής της ομάδας Νίκος Τσαλικιάν.
 S.E : Κύριε Τσαλικιάν μία νέα ομάδα γεννιέται εδώ στην Ερμιονίδα στο χώρο του βόλλει. Πώς ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια;

Ν.Τ. : Είναι μία συλλογική προσπάθεια , είμαστε ένας νεοσύστατος σύλλογος, προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο για αυτά τα παιδιά , ο σκοπός είναι η ανάπτυξη του βόλεϊ στην Ερμιονίδα στην οποία τα τελευταία χρόνια  είναι ανύπαρκτη , υπάρχει όρεξη από εμάς υπάρχει αγάπη από τα παιδιά και πιστεύουμε πως θα πάμε πάρα πολύ καλά.

S.E : Βλέπουμε σήμερα να βρίσκεται εδώ και η Φωτεινή Μπίσκου. Μία αθλήτρια πού έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο όπως είναι ο Παναθηναϊκός, ο Πανιώνιος η Αγία Παρασκευή και η Α.Ε.Κ. Άργους όπως επίσης και ο κύριος Κατσαρός προπονητής της ομάδας βόλεϊ του Γ.Σ. Άργους  .


Ν.Τ. : Ναι όπως βλέπεται προσκαλέσαμε την αθλήτρια του Γ.Σ. Άργους  την Φωτεινή Μπίσκου η οποία ήρθε να δείξει την αγάπη της προς τον σύλλογο  επίσης έχει έρθει ο κύριος Κατσαρός προπονητής του Γ.Σ. Άργους ο οποίος είναι και παλιός μου συμπαίκτης με τον οποίο έχουμε αγωνιστεί μαζί στην Γ΄ Εθνική ο οποίος κάποια Σαββατοκύριακα θα είναι εδώ μαζί μας για να μας βοηθάει.

S.E : Θα μας πείτε δύο λόγια για την ομάδα; Βλέπουμε παιδιά διαφόρων ηλικιών. Ποιά είναι τα τμήματα της ομάδας.

Ν.Τ. : Ξεκινάμε με  ηλικίες από παιδιά  9 χρονών , παίζει παιδικό εφηβικό, κορασίδων αντρικό γυναικείο . Δηλαδή έχουμε παιδιά του δημοτικού που έχουν δικό τους τμήμα , του Γυμνασίου και Λυκείου επίσης δικό τους τμήμα . Τα παιδάκια είναι περίπου 50 και πιστεύουμε ότι θα έρθουν και άλλα .Το βόλεϊ αρέσει πάρα πολύ στην Ερμιονίδα , η προσπάθεια φαίνετε και πιστεύω πώς θα πάμε πάρα πολύ καλά.


S.E : Πότε να περιμένουμε τους πρώτους  επίσημους  αγώνες ή και κάποια φιλικά των ομάδων ;

Ν.Τ. : Το πρώτο φιλικό θα γίνει στο Αργος μία εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα επίσης φέτος ο σκοπός είναι τα παιδάκια να κάνουν πέντε με έξι φιλικά με ομάδες της περιφέρειας  , η αγωνιστική ομάδα και να πλαισιώνουν τα υπόλοιπα θα μπορούν να παίξουν σε αγώνες κορασίδων και παγκορασίδων .Πιστεύω ότι θα πάμε πάρα πολύ καλά , οι αγώνες θα γίνουν στο κλειστό της Ερμιόνης και θα δείξουμε τι μπορούν να κάνουν αυτά τα παιδιά.

S.E : Όπως προείπαμε βλέπουμε ότι υπάρχουν πολλά μικρά παιδιά του Γυμνασίου και Λυκείου. Παιδιά πού ταυτόχρονα με τις υποχρεώσεις τους στο σχολείο τα φροντιστήρια τους  θα έχουν και προπονήσεις . Πως μπορούν να συνδυαστούν όλα μαζί;

 Ν.Τ. : Αυτό συνδυάζετε με την αγάπη πού έχουν προς το βόλεϊ. Κάποιο παιδί που θέλει να βρεί βρίσκει τον τρόπο να κλέψει από τον πολύτιμο χρόνο του να ασχοληθεί είτε λέγετε ποδόσφαιρο είτε μπάσκετ είτε βόλεϊ. Εμείς εδώ έχουμε προπονήσεις Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή από τις 2 μέχρι τις 4 το απόγευμα στο κλειστό του ΕΠΑΛ και τα Σαββατοκύριακα από τις 10 πρωί έως τις 3 το απόγευμα.Επίσης κάθε Παρασκευή 8-10 προπονούνται οι άντρες.


S.E : Το γήπεδο είναι μικρό για να φιλοξενήσει όλα αυτά τα παιδιά. Πώς τα καταφέρνετε;

Ν.Τ. :  Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε άλλες ώρες να αθληθούμε . Όπως βλέπουμε το γήπεδο είναι μικρό ,λείπει ένα κλειστό γυμναστήριο το οποίο είναι έργο ζωής για εμάς, Υπάρχουν 3-4 σύλλογοι  με 200 παιδιά περίπου από μπάσκετ από βόλεϊ  και πρέπει κάποια στιγμή αυτά τα παιδιά να έχουν τον δικό τους χώρο για να αθληθούν. Πρέπει οπωσδήποτε να υπάρξει ένας χώρος να στεγάσει όλα αυτά τα παιδιά.

S.E : Νίκο θα θέτατε να κάντε μία έκκληση σε κάποιους επιχειρηματίες της Ερμιονίδας  πού θα ήθελαν να συνεισφέρουν οικονομικά σε αυτή την ομάδα με την μορφή της χορηγίας;

Ν.Τ. :  Ευτυχώς πού υπάρχουν επιχειρηματίες πού αγαπούν το βόλεϊ στην Ερμιονίδα όπως είναι τα ζαχαροπλαστεία ΔΡΟΥΓΚΑ πού μας έφτιαξε τις φόρμες, τον κύριο Γιώργο Κρουμπούζο ο οποίος μας έφτιαξε τα μπουφάν επίσης έχουν τα αδέρφια Σωτήρη και Νεκτάριο Μαχαίρα  πού μας έχουν φτιάξει τις επίσημες στολές των αγώνων. Χορηγίες οι οποίες ήταν ότι καλύτερο για τους αθλητές μας. Αλλά αν κάποιος θέλει να βοηθήσει αυτή την προσπάθεια είναι ευπρόσδεκτος και θα είναι ευχής έργο για εμάς. Για να μπορέσει ο σύλλογος να πάει μπροστά.

S.E : Σας ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο πού αφιερώσατε να μας μιλήσετε .

Ν.Τ. :   Και εγώ σας ευχαριστώ για αυτή την προσπάθεια πού κάνετε για να μεταφέρετε στον κόσμο αυτό που κάνουμε  για αυτά τα παιδιά. 


Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates