Social Icons

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Ποσειδώνας Διδύμων-Ενωση Λέρνας 3-4





Για όγδοη αγωνιστική ο Ποσειδώνας Διδύμων έμεινε μακριά από την νίκη. Μια νίκη η οποία θα μπορούσε
να είχε επιτευχτεί στον σημερινό αγώνα εάν ο διαιτητής Καπετάνιος και ο πρώτος βοηθός Ι. Αργύρης  ήταν σωστοί στις αποφάσεις τους. Και αναφερόμαστε στην φάση του αγώνα στο έβδομο λεπτό όταν αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Αποστόλου. Στην συγκεκριμένη φάση η μπάλα χτυπάει στο κολλημένο χέρι του Αποστόλου και ο διαιτητής προς έκπληξη όλων τον αποβάλει. Επίσης χαρίστηκε στον ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων Ι. Διαμαντή ο οποίος  και ενώ είχε δεχτεί από άλλη φάση κίτρινη κάρτα σε μία  παρόμοια φάση για κίτρινη κάρτα του χαρίστηκε. Επίσης στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου αντί να κρατήσουν 3-4 λεπτά καθυστέρηση από την τρίλεπτη διακοπή του εικοστού λεπτού, κράτησε μόνο ένα. Όμως αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων πού το πάλεψαν μέχρι τέλους .


Το φιλμ


1’ λεπτό : Ο Καραγκούνης με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αποστόλου ανοίγοντας το σκορ. 0-1

7’ λεπτό. Βαθιά μπαλιά από τον Κατσιαούνη η μπάλα έφτασε στην περιοχή του Αποστόλου ο οποίος βρήκε την μπάλα με το χέρι κολλημένο στο σώμα του και ο διαιτητής του έδειξε τον δρόμο για τα αποδυτήρια……. Ξεσηκώνοντας τους φιλάθλους των γηπεδούχων σε έντονες διαμαρτυρίες.

12’ λεπτό. Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιάννου από το ύψος της περιοχής η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Σχοινά.

20΄ λεπτό.Τρίλεπετη καθυστέρηση περίπου από τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων σε αποφάσεις του διαιτητή Καπετάνιου.

24΄ λεπτό . Ο Ι. Διαμαντής ύστερα από κόρνερ του Αποστόλου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του  Σχοινά . 0-2.

34’ λεπτό. Δυνατό σουτ του Γιάννου έξω από την περιοχή απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Σχοινάς.

36’ λεπτό. Πλασέ του Μπροδήμα μέσα από την περιοχή μπλόκαρε ο Κατσιαούνης.

38’ λεπτό. Ο Κατσιαούνης απέκρουσε εύκολα πλασέ του Μπροδήμα μέσα από την περιοχή.

40’ λεπτό. Σέντρα του Αργύρη Αποστόλου από δεξιά ο Ι.Διαμαντής με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια άουτ.

42΄λεπτό. Δυνατό σουτ του Μπροδήμα απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο  Κατσιαούνης. Το κόρνερ εκτελέστηκε από αριστερά η μπάλα έφτασε στον Αντωνόπουλο ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κατσιαούνη μειώνοντας το σκορ. 1-2.

45΄λεπτό. Ο διαιτητής Καπετάνιος προς έκπληξη όλων αντί να κρατήσει τουλάχιστον 3-4 λεπτά καθυστέρηση  κράτησε μόνο ένα !!!!!!!!

48΄λεπτό. Ο Γιάννος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σχοινά πού αιφνιδιάστηκε. 1-3.

50΄λεπτό. Ο Αποστόλου ( Λέρνας) πήρε την μπάλα ολοκάθαρα με το χέρι έξω από την περιοχή των γηπεδούχων χωρίς ό πρώτος βοηθός πού ήταν μπροστά να δείξει κάτι.

53΄λεπτό. Δυνατό σουτ του Γιάννου έξω από την περιοχή η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σχοινά.

58΄λεπτό. Δυνατό σουτ του  Αργ. Αποστόλου ( Λέρνας) η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Σχοινά.

63΄λεπτό. Δυνατό σουτ του Μούγιου η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

67΄λεπτό. Εκπληκτική απόκρουση του Σχοινά στο «γάμα» ύστερα από σουτ του Τσιώρου.

74΄λεπτό. Μεγάλη ευκαιρία για τον Ποσειδώνα να μειώσει όταν ο Αντωνόπουλος  από το σημείο του πέναλτι σούταρε και η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια .

81΄λεπτό. Ο Κοροντίνης με σουτ στην κλειστή γωνία του Κατσιαούνη μείωσε σε 2-3.

83΄λεπτό. Ο Αρ. Αποστόλου (Λέρνας) με πλασέ μέσα από την περιοχή ανέβασε το σκορ στο 2-4.

87΄λεπτό . Οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων ανέτρεψαν τον Μπροδήμα μέσα στην περιοχή και το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Αντωνόπουλος κάνοντας το τελικό 3-4.



Ποσειδώνας Διδύμων : Αποστόλου Ι., Μπροδήμας, Μούγιος, Μπάρδης, Στεργίου, ( 12΄Σχοινάς), Trssa, Αποστόλου, ( 65΄Κοτσοβός), Μαλτέζος, Δίμηζας, ( 50΄Κοροντίνης), Αντωνόπουλος, Προσύλης.

Ενωση Λέρνας : Κατσιαούνης, Ι.Διαμαντής, Kirvalidze, Λαζάρου, Κ.Κατσίρης, Αν. Διαμαντής ( 75΄Μπούρης), Αποστόλου, Ζίου, Β.Κατσίρης, ( 86΄Πίκος), Γιάννος, Καραγκούνης.(66΄Τσιώρος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates