Social Icons

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Π.Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ-ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 2-2



Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο η Ένωση Ερμιονίδας αναδείχτηκε ισόπαλη στην Βάρδα με σκορ 2-2 για την δεύτερη αγωνιστική .

Το φίλμ του αγώνα


Στο 1’ λεπτό μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ του Κωνσταντινίδη η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Πονηρού.

Στο 7’ λεπτό ο Μιχαλάκης εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας των γηπεδούχων και με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ  για  την Ερμιονίδα.

Στο 9’ λεπτό σέντρα του  Αποστολόπουλου  ο Κωνσταντινίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πονηρού για να γίνει το 1-1.

Στο 15’ λεπτό μεγάλη ευκαιρία για την Ένωση να μπει μπροστά στο σκορ όταν ο Γκίτζιας με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Καπετανάκη.

Στο 42΄λεπτό σέντρα-σούτ του Κωνσταντινίδη η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Πονηρού.

Στο 57’ λεπτό ο Στάικος εκμεταλλευόμενος λάθος της άμυνας των γηπεδούχων με δυνατό σουτ έβαλε πάλι μπροστά την Ένωση στο σκορ.

Στο 60΄λεπτό ο Ντόμας έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Νικολόπουλος με προβολή έκανε το τελικό 2-2.

Στο 90’ λεπτό οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το τρίποντο όταν ο Νικολόπουλος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα  ελάχιστα άουτ από τα δοκάρια του Πονηρού.

Π.Α.Ο.Βάρδας : Καπετανάκης, Αγουρίδης, Σίδερης , Νικολόπουλος, Ανδριέλος, Πολίτης Γ. , Πολίτης Π., ( 46’ Ντομάς) Γκάτσης , ( 70’ Πολυχρόνης), Καζαντζής ( 76΄Πολυχρόνης).

Ένωση Ερμιονίδας : Πονηρός, Τζιέρης, Γκίτζιας, Παναγιωτίδης, Σαμαράς, Κιοσσές, (90’ Σκεντεράι),Στάικος, Νταμαρλής, Τριμπόνιας,(76’ Κολλάς) Μιχαλάκης, Μαρίνης.(85’ Σχοινάς)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates