Social Icons

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Κορωνίδα Κοιλάδας-Ασκληπιός 2-1.





Κάτω από ένα πολύ δυνατό αέρα πού έφτανε και τα έξι μποφόρ η Κορωνίδα Κοιλάδας κέρδισε
τον Ασκληπιό με σκορ 2-1. Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι από τους φιλοξενούμενους δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για ένα μεγαλύτερο σκορ σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους πού προσπάθησαν για κάτι καλύτερο χωρίς αποτέλεσμα.



18’ λεπτό :Γκολ Κορωνίδα . Ο Μπάζος με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαγιάννη ανοίγοντας το σκορ . 1-0

21’ λεπτό. Σέντρα Σαγκατέλωφ από αριστερά , καρφωτή κεφαλιά του Κέλλη μπλόκαρε ο Παπαγιάννης.

23’ λεπτό. Γκολ Κορωνίδα. Ο Μπάζος κέρδισε φάουλ στο ύψος της περιοχής . Το εκτέλεσε ο Cojocaru στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων 2-0.

25’ λεπτό. Δυνατό σούτ του Κ΄λλη η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Παπαγιάννη.

28΄λεπτό. Δυνατό σούτ του Τριμπόνια η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Κομπόση.

35’ λεπτό. Δυνατό σούτ του Παπάζογλου η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Κομπόση.

41΄λεπτό, Ο Σαγκατέλωφ  βγήκε μόνο του με τον Παπαγιάννη πλάσαρε αλλά απόκρουσε σωτήρια ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

41΄λεπτό. Δυνατό σούτ του Κέλλη μπλόκαρε ο Παπαγιάννης.

56΄λεπτό. Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να μειώσουν όταν ο Λαιώτης εκτέλεσε φάουλ από το ύψος της περιοχής αλλά ο Κομπόσης απέκρουσε δύσκολα στην αριστερή του γωνία.

58΄λεπτό. Δυνατό σουτ του Τριμπόνια η μπάλα άουτ.

69’ λεπτό. Πλασέ του Σαγκατέλωφ μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Παπαγιάννης.

70΄λεπτό . Ο Παπαγιάννης απέκρουσε δύσκολα πλασέ του Μέγα μέσα από την περιοχή.

74΄λεπτό, Γκολ Ασκληπιός. Ο Καραβιάς  με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Κομπόση μειώνοντας το σκορ. 2-1

75΄λεπτό. Ο Κέλλη έφυγε πίσω από τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων και προς γενική κατάπληξη ο πρώτος βοηθός  Παπαγεωργόπουλος υπέδειξε οφσάιντ. Στην φάση  διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι με αποτέλεσμα να  αποβληθεί ο γενικός αρχηγός των γηπεδούχων Χρήστος Κωτσαράς.

79΄λεπτό, Ο Νάτσης μετά από μαρκάρισμα αμυντικού μέσα στην περιοχή βρέθηκε στο έδαφος με αποτέλεσμα να ξεσηκώσει τις δια μαρτυρίες των γηπεδούχων πού ζήτησαν πέναλτι.

83΄λεπτό. Σούτ του Κέλλη μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Παπαγιάννης .

88΄λεπτό. Μπαλιά του Cojocaru στον Κέλλη , σούτ του τελευταίου απέκρουσε δύκολα ο Παπαγιάννης.



Κορωνίδα Κοιλάδας : Κομπόσης, Κωτσαράς, Λάμπρου, Τασσιόπουλος, Βιρβίλης, Μέγας, Σαγκατέλωφ, Μπάζος,( 86΄Διαμαντής ) Χατζησταύρου Κέλλης Cojocaru.

Ασκληπιός : Παπαγιάννης, Λαλιώτης, Μπερμπατιώτης, Γ.Γεώργας, Δ.Γεώργας, Τριμπόνιας, Παπάζογλου, Βερβενιώτης, Καραβιάς, Νάτσης, Υφαντής.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates