Social Icons

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Ηττα σοκ η Ερμιονίδα , έχασε από τον Βύζα με 0-1 μέσα στην Ερμιόνη.



 
Ήττα σοκ υπέστη η Ενωση Ερμιονίδας  αφού ηττήθηκε από
τον Βύζα Μεγάρων με σκορ 0-1 με ένα γκολ πού πέτυχε ο Νταμαρλής εις βάρος της ομάδας του στο 81 λεπτό. Ο αγώνας ήταν φτωχός από φάσεις όμως η ομάδα της Ερμιονίδας είχε δύο κλασσικές φάσεις να σκοράρει στο 23 λεπτό με τον Στάικο πού απέκρουσε δύσκολα ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων και στο 54 λεπτό με τον Μιχαλάκη  βρέθηκε μόνος του με τον τερματοφύλακα και σούταρε πάνω από τα δοκάρια.


Το φιλμ του αγώνα



λεπτό. Δυνατό σουτ του Σαμαρά μπλόκαρε εύκολα ο Καρνέσης,

10΄λεπτό Ο Γκίτζιας πρόλαβε την τελευταία στιγμή  τον Κλωνάρη πρίν γίνει απειλητικός για την εστία του Πονηρού.

16’ λεπτό  Δύσκολη απόκρουση του Πονηρού στην αριστερή του γωνία ύστερα από σουτ πού έκανε ο Παιδάκης.

19΄λεπτό . Δυνατό σουτ του Στάικου απέκρουσε δύσκολα ο Καρνέσης.

23΄λεπτό . Μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ η Ερμιονίδα όταν ο Τριανταφύλλου « έβγαλε» σέντρα από δεξιά στον Στάικο μέσα στην μικρή περιοχή. Ο αρχηγός της ένωσης σούταρε αλλά ο Καρνέσης απέκρουσε δύσκολα στην αριστερή του γωνία.

54΄λεπτό. Μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα να ανοίξει το σκορ όταν Μπαλιά του Στάικου στον Μιχαλάκη μέσα στην μικρή περιοχή πού μπροστά από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων σούταρε για να στείλει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια άουτ.

80΄λεπτό. Αδύναμο σουτ του Παναγιωτίδη μέσα από την περιοχή μπλόκαρε ο Καρνέσης.

81΄λεπτό . Σέντρα του Παιδάκη από αριστερά η μπάλα έφτασε στην μικρή περιοχή και εκεί ο Νταμαρλής στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα με δυνατό σουτ την έστειλε πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι του Πονηρού και μετά στα δίχτυα για να γίνει το 0-1.

Ένωση Ερμιονίδας ( Κώστας Καλογιαννίδης) : Πονηρός, Τζιέρης (75΄Πλαστουργός), Παναγιωτίδης, Γκίτζιας, Σαμαράς, Νταμαρλής, Στάικος, Τριανταφύλλου,( 78’ Κολλάς),  Τριμπόνιας, Μιχαλάκης, Μαρίνης.

Βύζας Μεγάρων ( Κυριάκος Μίχας): Καρνέσης, Κούρτης, Γημακάκος, Μπαντούνας, Βαρδακώστας, Μιχαλόπουλος, ( 90’ Σταυρόπουλος), Παιδάκης, Μαζιώτης, Ζωγράφος, ( 80’ Ρόγκας), Κλωνάρης , Λένος.( 61’ Τσονκόφ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates