Social Icons

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Κορωνίδα Κοιλάδας : Ξεκίνησε η προετοιμασία



Την προετοιμασία της για την αγωνιστική περίοδο 2015-16 ξεκίνησε η Κορωνίδα Κοιλάδας.


Στο γήπεδο της Κοιλάδας ξεκίνησε την Δευτέρα (11/08) το απόγευμα για την νέα περίοδο η Κορωνίδα Κοιλάδας.
Οι «κυπελλούχοι» συγκεντρώθηκαν στις 20:30  στα αποδυτήρια όπου και τους καλωσόρισαν τα μέλη του δ. σ. με επικεφαλής τον πρόεδρο της ομάδας Παναγιώτη Ηλιού.
Ο πρόεδρος της Κορωνίδας αλλά και ο γεν. γραμματέας της ομάδας Παν. Αγρίμης μιλώντας στους ποδοσφαιριστές τους καλωσόρισαν και τόνισαν ότι στους στόχους της ομάδας που είναι και φέτος η κατάκτηση της όσο το δυνατόν υψηλότερης θέσης , χωρίς κανένας από τους δύο στόχους να θεωρείται αυτοσκοπός. 
Απόντες από την «πρώτη» της ομάδας ήταν ο προπονητής της Θανάσης Τσιρόπουλος ο οποίος παρακολουθεί μαθήματα προπονητής για να γίνει κάτοχος UEFA-A και θα είναι παρών από την Τετάρτη (12/8) καθώς και ο νέος τερματοφύλακας της ομάδας Δημήτρης Χαμηλός ο οποίος θα ενσωματωθεί και αυτός με την ομάδα την Τετάρτη. Επίσης απόντες ήταν οι "παλιοί" Χιόνης, Τασσίοπουλος, Χατζησταύρου  Μπασιμακόπουλος Α.Φασιλής και Γ.Γιαννακόπουλος οι οποίοι θα ενσωματωθούν άμεσα οι οποίοι απουσίαζαν δικαιολογημένα.
Νέο πρόσωπο στην ομάδα ήταν και …… ένας παλιός γνώριμος . Ο λόγος για τον 37χρονο μέσο Θοδωρή Δρίτσα ο οποίος θα ξαναφορέσει την κυανόλευκη φανέλα μετά από δύο χρόνια ύστερα από το πέρασμα του από τον Αριστείωνα.
Στην συνέχεια ο συνεργάτης του Θανάση Τσιρόπουλου Σάββας Γκίκας έκανε την πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Φωτορεπορτάζ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates