Social Icons

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Ερμιονίδα-Ηρακλής Ψαχνών 0-1.








Την ήττα με 1-0 γνώρισε η Ερμιονίδα στο Κρανίδι από τον Ηρακλή Ψαχνών και μπήκε σε περιπέτειες παραμονής.
Στο πρώτο ημίχρονο
η Ερμιονίδα ήταν πολύ καλή πίεσε και έχασε κάποιες ευκαιρίες να πετύχει κάποιο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι την φάση του γκολ έχασε δύο ευκαιρίες αλλά από το σημείο αυτό και μετά βγήκε έξω από τα νερά της και το αποτέλεσμα ήρθε φυσιολογικά.
Αντίθετα ο Ηρακλής από την αρχή του αγώνα μπήκε δυνατά στο παιγνίδι , δεν κλείστηκε για να κρατήσει το «μηδέν» δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες και ευτύχησε να πατύχει ένα όμορφο γκολ από αντεπίθεση.

Το φιλμ
Στο λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μάκου η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Λυμπερόπουλου.
Στο 9’ λεπτό σέντρα από αριστερά του Νικόλτση ύστερα από μπαλιά του Μάκου δεν πρόλαβε την μπάλα ο Ιβκοβιτς.
Στο 11΄λεπτό μπαλιά του Chacon δεξιά στον Συμελίδη ο οποίος έκανε παράλληλη σέντρα προς την εστία χωρίς να βρεθεί κάποιος επιθετικός των γηπεδούχων να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 15΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ομο ο Μανιάτης απογειώθηκε στο « γάμα» και έδιωξε την μπάλα κόρνερ.
Στο 17’ λεπτό πλασέ του Πουλάκου μέσα από την περιοχή η μπάλα ελάχιστα έξω.
Στο 23’ λεπτό ο Μανιάτης πρόλαβε και έπεσε στα πόδια του Δωματά πριν αυτός προλάβει να πλασάρει.
Στο 33’ λεπτό απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Μηλιώτη έδιωξε με γροθιές ο Μανιάτης,.
Στο 45΄λεπτό μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή των Ψαχνών η μπάλα έφτασε στον Δωματά πού σούταρε και απέκρουσε σωτήρια στην αριστερή του γωνιά ο Μανιάτης σε κόρνερ.
Στο 47’ λεπτό ο Μηλιώτης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Ομο με κεφαλιά μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μανιάτη,
Στο 59’ λεπτό ο Παβίσενιτς ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Στάικου από δεξιά έστειλε την μπάλα με κεφαλιά άουτ,
Στο 64΄λεπτό ψυχρολουσία για την Ερμιονίδα όταν ύστερα από αντεπίθεση των παικτών των Ψαχνών η μπάλα έφτασε στον Μπαλαράμπε πού με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 74’ λεπτό ο Στάικος εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Tape με κεφαλιά ανάγκασε τον Μανιάτη να κάνει δύσκολη απόκρουση στην δεξιά του γωνία.
Στο 92’ λεπτό ο Μπαλαράμπε από πλεονεκτική θέση σούταρε άουτ.
Στο 93΄λεπτό ο Λυμπερόπουλος απέκρουσε δύσκολα σουτ του Γουόρνερ,.
Ερμιονίδα ( Ρομπέρτο Μπολάνο): Λυμπερόπουλος, Μουσταφίδης, Κολόκας, Τούτοριτς. Μηλιώτης, Κιοσσές, Chacon, ( 74Tape), Συμελίδης, ( 46’Στάικος), Pavicevic, Ομο, Δωματάς ( 62΄Παπανικολάου).
Ηρακλης Ψαχνών ( Τίμος Καβακάς) :Μανιάτης, Παληγεώργος, Παλαιολόγος, Ραπτάκης, Πολίτης, Μπακομήτρος, Τσιμόντζι, Νικολίτσης,( 56’ Καρντόσο), Πουλάκος, ( 62’ Μπαλαράμπε), Ίβκοβιτς ( 30’ Γουόρνερ), Μάκο,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates