Social Icons

Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Αρχηγού (Στάικος) παρόντος πάσα αρχή παυσάτω και Ερμιονίδα-Αχαρναικός 3-1





Ένα βήμα προς την σωτηρία έκανε η Ερμιονίδα μπροστά σε 400 φιλάθλους της κερδίζοντας τον Αχαρναικό με σκορ 3-1. Μεγάλος πρωταγωνιστής
για τους γηπεδούχους ήταν ο Στάικος ο οποίος με την είσοδό του έδωσε άλλο αέρα στην ομάδα της Ερμιονίδας και με δύο δικές του ασίστ ο Κουτσοσπύρος στο 65 και ο Ομο στο 89 έδωσαν το πολύτιμο τρίποντο στους ¨κυανοκίτρινους¨.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς αλλά μετά την ισοφάριση  του Αχαρναικού στο 14 και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ήρθε το χάος.

Στο δεύτερο ημίχρονο η είσοδος του Στάικου  έδωσε άλλο αέρα στους γηπεδούχους έγινε πιο απειλητική και κατάφερε να φτάσει στην νίκη.


ΤΟ φίλμ


Στο λεπτό μπαλιά του Ομο στον Δωματά σουτ του τελευταίου απέκρουσε δύσκολα ο Παγούδη.

Στο 4’ λεπτό ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛ για την Ερμιονίδα όταν ο Συμελίδης μετά από πάσα του Δωματά βρέθηκε μόνος του με τον Παγούδη τον πλάσαρε για να ανοίξει το σκορ.

Στο 12΄λεπτό σέντρα του Καλογερόπουλου από δεξιά ο Ταμπάκης δεν πρόλαβε να πιάσει την κεφαλιά και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 14’ λεπτό ΓΚΟΟΟΟΛΛΛΛ για τον Αχαρναικό όταν σέντρα του Γέσιτς από αριστερά κεφαλιά του Ταμπάκη και 1-1.

Από το λεπτό αυτό έως και την λήξη του ημιχρόνου δεν έγινε η παραμικρή φάση.

Στο 46’ λεπτό σέντρα του νεοεισερχόμενου Στάικου από δεξιά , πλασέ του Ομο από το σημείο του πέναλτι και η μπάλα έφυγε ελάχιστα από το δεξί δοκάρι του Παγούδη.

Στο 58' λεπτό σέντρα του Στάικου από δεξιά , κεφαλιά του Κουτσοσπύρου μέσα από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Παγούδη.

Στο 64’ λεπτό αδύναμο σουτ του Δωματά μπλόκαρε ο Παγούδης.

Στο 65’ λεπτό ΓΚΟΟΟΟΛΛΛΛΛ για την Ερμιονίδα όταν σέντρα του Στάικου από δεξιά ο Κουτσοσπύρος «βγήκε» μόνος του με τον Παγούδη τον πλάσαρε για να γίνει το 2-1.

Στο 80’ λεπτό δυνατό σουτ του Δωματά απέκρουσε δύσκολα ο Παγούδης.

Στο 87’ λεπτό μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα να κάνει το 3-1 όταν ο Δωματάς ύστερα από σέντρα ακριβείας του Στάικου «έβγαλε» μόνο του τον Δωματά με τον Παγούδη ο οποίος έκανε το σούτ για να στείλει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια άουτ.

Στο 89΄λεπτό ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ για την Ερμιονίδα όταν κόρνερ  του Στάικου κεφαλιά του Ομο και 3-1.

Ο διαιτητής της συνάντησης Γιώργος Μιχαηλίδης ήταν άριστος.

Ερμιονίδα (Μπολάνο): Πονηρός, Ιασωνίδης, Μουσταφίδης, Σαμαράς (83' Παπανικολάου), Τούτοριτς (46' Στάικος), Κιοσσές, Όμο, Τσακόν (75' Ταπέ), Δωματάς, Κουτσοσπύρος, Συμελίδης

Αχαρναϊκός (Βαζάκας): Παγούδης, Εμέκα (75' Λιαπάκης), Μωυσιάδης, Ζώνας (56' Τσιάμης), Καλογερόπουλος, Αθανασίου, Ιωαννίδης, Παπατόλιος (87' Χριστόπουλος), Ιορδανίδης, Ταμπάκης, Γέσιτς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates