Social Icons

Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Περίπατο ο Ο.Φ.Ηλιοκάστρου σκόρπισε τον Εθνικό Τολού στο ντέρμπι κορυφής συντρίβοντάς τον με 5-0.



Μετέτρεψε  το ντέρμπι κορυφής σε περίπατο ο Ο.Φ. Ηλιοκάστρου αφού συνέτριψε τον Εθνικό Τολού στο
γήπεδο της Ερμιόνης μπροστά σε 250 θεατές με 5-0 και πέρασε στην πρώτη θέση των αγώνων μπαράζ πού οδηγούν στην Α1 κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι άξιζαν την νίκη και το τελικό σκορ του αγώνα μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιο αν και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει τουλάχιστον τρία γκολ ακόμα και να μιλάγαμε για θρίαμβο. Από τον Ο.Φ.Η κορυφαίος ήταν ο Σταμάτης Κοροντίνης πού πέτυχε τρία τέρματα αλλά και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές υπερέβαλαν τους εαυτούς τους για να έρθει αυτή η μεγάλη νίκη.  

Ο Εθνικός Τολού δεν  στάθηκε καλά σε ένα πολύ κρίσιμο  παιχνίδι και δεν δικαιολόγησε την θέση πού έχει . Έχασε δίκαια από μια καλύτερη ομάδα πού ήξερε τι ζήταγε στον αγωνιστικό χώρο.


Το φιλμ  


Στο 1’ λεπτό  σέντρα του Παπανδριασνού από δεξιά ο Παπασαραντόπουλος δεν πρόλαβε την μπάλα μπροστά από τον Σαλογιάννη να γίνει απειλητικός.

Στο 3’ λεπτό σέντρα-σούτ του Κατσάβελα από αριστερά η μπάλα  χτύπησε στην δεξιά συμβολή των δοκαριών του Παπαδάκη και έφυγε άουτ.

Στο 4’ λεπτό πλασέ του Κατσάβελα  μέσα από την περιοχή η μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Παπαδάκη .

Στο 5’ λεπτό σουτ του Κοροντίνη μέσα από την περιοχή απέκρουσε εκπληκτικά στην δεξιά του γωνία αποσοβώντας σίγουρο γκολ.

Στο 15’ λεπτό σουτ του Παπασαραντόπουλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω από την αριστερή συμβολή των δοκαριών του Σαλογιάννη.

Στο 21’ λεπτό σέντρα του Ντάκου από δεξιά , καρφωτή κεφαλιά του Ηλία Δαγρέ και εκπληκτική απόκρουση του Παπαδάκη.

Στο 22’ λεπτό ΓΚΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ όταν ο Biro μετά από φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων με πλασέ άνοιξε το σκορ 1-0.

Στο 35’ λεπτό δυνατό σουτ του Κοξίδη απέκρουσε δύσκολα με τα πόδια σε πλάγιο ο Παπαδάκης. Η μπάλα μετά την εκτέλεση του πλάγιου έφτασε στον ξεμαρκάριστο Ζαραφωνίτη μέσα στην περιοχή πού σούταρε στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Παπαδάκη άουτ.

Στο 38 ‘ λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίσουν όταν ο Παπασαραντόπουλος πέρασε την μπάλα  πάνω από τον Σαλογιάννη όπως απέκρουσαν εύκολα οι αμυντικοί του Ηλιοκάστρου.

Στο 43’ λεπτό κόρνερ του Γερμανάκου από δεξιά ο Hyso με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα δίπλα από την δεξιά συμβολή των δοκαριών του Σαλογιάννη.

Στο 44΄λεπτό ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ για τον Ο.Φ.Η. όταν ο Α.Δαγρές από δεξιά έβγαλε ωραία σέντρα και ο Κοροντίνης με πλασέ πάνω στην κίνηση έκανε το 2-0.

Στο 46’ λεπτό δυνατό σουτ του Κοροντίνη απέκρουσα δύσκολα στην δεξιά του γωνία ο Παπαδάκης.

Στο 57’ λεπτό ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛ για το Ηλιόκαστρο όταν ο Ζαραφωνίτης σέντραρε από δεξιά και ο Κοροντίνης με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3-0.

Στο 58’ λεπτό ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛ όταν σέντρα του Biro από αριστερά η μπάλα στον Κοροντίνη πού πλασάρει τον Παπαδάκη και κάνει το 4-0.

Στο 71’ λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να μειώσουν όταν πλασέ του Παπασαραντόπουλου μ η μπάλα πήγαινε στα δίχτυα και ο Η.Δαγρές με υπερένταση έδιωξε την μπάλα πάνω από την γραμμή.

Στο 74’ λεπτό ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛ για τους γηπεδούχους όταν σέντρα του Biro από αριστερά η μπάλα έφτασε στον Κοξίδη μέσα στην περιοχή και ο τελευταίος με ένα δυνατό σούτ πάνω στην κίνηση έστειλε την μπάλα στο « γάμα» του Παπαδάκη κάνοντας το τελικό 5-0.

Στο 83’ λεπτό σέντρα-σούτ του Ταραντίλη από δεξιά η μπάλα κτύπησε στην πάνω πλευρά του δοκαριού και έφυγε άουτ.


Διαιτητής της συνάντησης ο Γ.Κόλλιας.


Ο.Φ.ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟΥ : Σαλογιάννης, Α.Δαγρές, Η.Τζανής, Σ.Ντάκος, Η.Δγρές, Β.Κατσάβελας, Δ.Κοξίδης, ( 78’ Γ.Φράγκος), Biro, Σ.Μπουγιούρδας, Δ.Ζαραφωνίτης, (  81’ Α.Αποστόλου), Σ.Κοροντίνης ( 63’ Π.Σαράντος).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΟΛΟΥ : Παπαγιάννης,Γερμανάκος, Μακαρατζής ( 70’ Μιχαλόπουλος), Μπρέγιανος, Μήτσουλας, Νικολίτσας ( 46’ Φιλίνης), Λεβειδιώτης, Ndoi, ( 46΄Ταραντίλης), Παπανδριανός, Παπασαραντόπουλος  ,Hyso.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates