Social Icons

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Νέοι Ερμιονίδας-Νέοι Καλλιθέας 1-1.



Την μεγάλη ευκαιρία να προκριθεί στις 4 καλύτερες ομάδες Νέων της Football league έχασε ή ομάδα νέων της Ερμιονίδας
ύστερα από το ισόπαλο αποτέλεσμα  ( 1-1) με την αντίστοιχη ομάδα της Καλλιθέας.
Η ομάδα του Κάκογλου είχε το έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο όπου και προηγήθηκε όμως στο δεύτερο ημίχρονο οι  φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά με σκοπό να ισοφαρίσουν κάτι πού το κατάφεραν  18 λεπτά πριν την λήξη του αγώνα . Στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα οι γηπεδούχοι ξαναπήραν τα ηνία του αγώνα πίεσαν για να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ πού όμως δεν ήρθε.
Το φίλμ
Στο 15΄λεπτό ό Κολλάς «βγήκε» μόνος του με τον τερματοφύλακα της Καλλιθέας Νίκα όμως ο τελευταίος πρόλαβε και απόκρουσε.
Στο 17’ λεπτό ο Κοροντίνης δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα του Νίκα ύστερα από παράλληλη σέντρα του Χατζησοφρωνίου από δεξιά.
Στο 22 λεπτό ο Πάλλας με ένα ασύλληπτο σουτ από 30 μετρά έστειλε την μπάλα στο «γάμα» του Νίκα ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους.
Στο 28’ λεπτό οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντα στην ισοφάριση όταν ο ο Νικηφόρου εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο Χαλικιάς με καρφωτή κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή ανάγκασε τον Μουράτη να κάνει την απόκρουση του αγώνα στην δεξιά του γωνία.
Στο 49’ λεπτό σούτ του Παπαδάκου η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Μουράτη.
Στο 53 λεπτό ο Σέρτζιο μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Μουράτη σούταρε πάνω από τα δοκάρια.
Στο 56’ λεπτό σέντρα του Μπιμπισίδη από δεξιά ο Χαατζησοφρωνίου έπιασε κεφαλιά και ο Νίκας μπλόκαρε.
Στο 59’ λεπτό λανθασμένη απόκρουση του Μουράτη με το κεφάλι , η μπάλα πήγε στον Παπαδάκο πού σούταρε και την τελευταία στιγμή απόκρουσαν οι αμυντικοί.
Στο 72’ λεπτό σέντρα από τον Ιωαννίδη από αριστερά η μπάλα έφτασε στον Σέρτζιο μέσα στην περιοχή πού σούταρε και έκανε το τελικό 1-1 και παράλληλα έδωσε την πρόκριση στην Καλλιθέα με το εκτός έδρας γκολ.
Διαιτητής της συνάντησης ο Γ.Κόλιας ( Αργολίδας)
Ερμιονίδα : Μουράτης, Παναγιώτου, Παρασκευόπουλος, Διαμαντής, Μπιμπισίδης, Πάλλας, Κολλάς, ( 67 Νικολάου) Τσούνης, Κοροντίνης, Χατζησορφωνίου, Παλαιοπάνος.
Καλλιθέα : Νίκας, Χαλικιάς, Ευαγγέλου, Πιτσίκος, Ζετάι, Φίλλος, Παπαδάκος, ( 60’ Ιωαννίδης), Νικηφόρος, Σερτζιο, Ντάνιελ. Κατσαιδώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates