Social Icons

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ Π.Α.Ε




Το Δ.Σ της Α.Ε ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ Π.Α.Ε, εκφράζει την ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση του, για τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας Κ - 19, να προκριθεί στην φάση των 8 καλύτερων Πανελλαδικά ομάδων αυτής της κατηγορίας. Συγκεκριμένα,
η ομάδα μας μετά την μεγάλη νίκη εκτός έδρας με 1 - 0 επί της αντίστοιχης της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ, ισοβάθμισε στην 1η θέση του Ομίλου με την αντίστοιχη της ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, είναι ήδη στις 8 ομάδες Πανελλαδικά που συμμετέχουν στην επόμενη φάση του Πρωταθλήματος Νέων της Football League ΟΠΑΠ και θα διεκδικήσει την είσοδό της στην Τετράδα Πανελλαδικά σε αγώνα μπαράζ με την ομάδα της ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ.
Το αποτέλεσμα αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο και δίνει πολλαπλά μηνύματα. Στην ομάδα της Κ - 19, με χαμηλά τα φώτα της δημοσιότητας, σε όλη αυτή την περίοδο υπάρχει σχεδιασμός και γίνεται μια σοβαρή και σε βάθος προσπάθεια που έχει στόχο την βελτίωση των αθλητών αγωνιστικά, προσωπικά και κοινωνικά. Και απ΄ότι φαίνεται όλα αυτά συνυπάρχουν αρμονικά, γιαυτό και έχουμε αυτό το αποτέλεσμα.
Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τους αθλητές της ομάδας Κ - 19 για την ήδη μεγάλη τους επιτυχία και τους ευχόμαστε ανάλογη συνέχεια, για την οποία το Δ.Σ θα κάνει τα πάντα, αλλά και το καλύτερο στην προσωπική και οικογενειακή τους προοπτική. Τα παιδιά αυτά έδειξαν ότι όταν υπάρχουν σχέδιο, εργατικότητα και στόχοι έρχεται η επιτυχία και η επιβράβευση των προσπαθειών.
Συγχαρητήρια και ευχαριστίες εκφράζουμε και στις οικογένειες των αθλητών της Κ - 19, γιατί τα παιδιά τους έχουν αξίες και στόχους και γιατί εμπιστεύονται την διαπαιδαγώγηση και την αγωνιστική προοπτική των παιδιών τους στην <<οικογένεια >> της Α.Ε. ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ Π.Α.Ε και προσωπικά στον Πρόεδρό μας που ασχολήθηκε και ασχολείται υπερβολικά και στοργικά με την Κ - 19.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο το προπονητικό team της Κ - 19. Τον επικεφαλής κ. Νικηφόρο Κάκογλου, τους συνεργάτες του Κωνσταντίνο Λαφιώτη και Στρατή Δεστέ, τον καθηγητή γυμναστή της ομάδας Περικλή Χατζηαναστασιάδη και τον φροντιστή Γιώργο Κοτταρά.
Η μεγάλη επιτυχία της Κ - 19 και των μελών της, δίνει το μήνυμα πως η ποδοσφαιρική μας οικογένεια μπορεί να αντλεί δύναμη από την ίδια της την δουλειά και τις επιτυχίες της, ώστε να συνεχίσει την προσπάθειά της για καθιέρωση στην συνείδηση των φίλων του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου της Ερμιονίδας αλλά και πέραν αυτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates