Social Icons

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΔΙΔΥΜΩΝ 2-1 ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ


Δύσκολη επικράτηση για την Κορωνίδα Κοιλάδας το Σάββατο το απόγευμα στο τοπικό ντέρμπι της
Ερμιονίδας τον Ποσειδώνα Διδύμων με 2-1. Και τα τρία γκολ του αγώνα μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται αλλά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν γρήγορα και κατάφεραν να γυρίσουν τον αγώνα και να κλείσουν το πρώτο ημίχρονο με το σκορ υπέρ τους. 
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μία απογοήτευση αφού δεν έγινε ΟΥΤΕ μία φάση μπροστά και στις δύο εστίες εκτός από κάποια σουτ απελπισίας .

Το φίλμ.


Στο 11' λεπτό δυνατό σουτ του Μπροδήμα έξω από την περιοχή η μπάλα τράνταξε την αριστερή συμβολή των δοκαριών του Γκιόκα.
Στο 12΄λεπτό ο Αποστόλου απέκρουσε δύσκολα σούτ του Κωτσαρά σε κόρνερ..
Στο 14' λεπτό ο Γκιόκας απέκρουσε εύκολα αδύναμο σουτ του Μπροδήμα μέσα από την περιοχή.
Στο 23' λεπτό ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ για τον Ποσειδώνα όταν ο Μπροδήμας με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα πρώτα να κτυπήσει στην δεξιά δοκό και μετά στα δίχτυα του Γκιόκα.
Στο 24' λεπτό ΓΚΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛ για την Κορωνίδα όταν ο Μπούρας σέντραρε από αριστερά και ο Σαγκατέλωφ έπιασε κεφαλιά για να αποκρούσει ο Αποστόλου και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 1-1.
Στο 28' λεπτό δυνατό σούτ του Cojocaru  η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια.
Στο 38' λεπ΄το ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛ για την Κορωνίδα όταν ο Μπάζος έβγαλε ωραία σέντρα από δεξιά και ο Cojocaru  με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αποστόλου για να γίνει το 2-1.
Στο 76' λεπτό δυνατό σουτ του Μέγα απέκρουσε ο Αποστόλου εύκολα..
Στο 92' λεπτό σούτ του Παπασταύρου μέσα από την περιοχή η μπάλα βρήκε την σίζα της αριστερής δοκού του Αποστόλου.
Ο διαιτητής Ν.Ρατσιάτος ήταν άψογος.


ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ : Γκιόκας, Μπάζος,( 68' Αλεξανδρής),  Κωτσαράς, Βιρβίλης, Ευθυμίου, Μέγας,Δρούγκας,  Σαγκατέλωφ, ( 63' Γκρεβτσίδης),Σταματέλος, Μπούρας,( 73' Παπασταύρου), Cojocaru

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ : Αποστόλου , Μπροδήμας, Μπάρδης, Παρδάλης , ( 82' Δίμηζας), Μούγιος, Αποστόλου Αναργ. ( 89' Αντ. Κονδύλης), Αντωνόπουλος, Μέλσι,( 65' Δ.Προσύλης) ,Αποστόλου Αναργ.( μικρός), Σ.Κονδύλης, Tresa.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates