Social Icons

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ-ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ 2-1 ΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΙΑΣΩΝΙΔΗ ΚΑΙ ΟΜΟ




Εντυπωσιακή για μια ακόμη φορά η Ένωση Ερμιονίδας κέρδισε τον Αχαρναικό με 2-1 και πέρασε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας της football league.

Το φιλμ  


Στο 4’ λεπτό ο Chacon κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή και αριστερά . Το εκτέλεσε απευθείας ο Σβογιτς αλλά ο Παγούδης δεν είχε πρόβλημα.

Στο 8’ λεπτό ο Παπανικολάου πρόλαβε και έδιωξε με κεφαλιά μπροστά από τον Γέσιτς  πριν ο τελευταίος γίνει απειλητικός για την εστία του Πονηρού ύστερα από σέντρα των φιλοξενουμένων από δεξιά.

Στο 17’ λεπτό μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα να ανοίξει το σκορ όταν ο Βλαχόπουλος έβγαλε σέντρα από αριστερά και ο Παβίβεβιτς με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παγούδη.

Στο 23 λεπτό  ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ για την Ερμιονίδα όταν ο Βλαχόπουλος σε μια από τις γνωστές επελάσεις του από δεξιά έγινε «σάντουιτς» και ανατράπηκε από τους Ζώνα και Ιωαννίδη . Το φάουλ εκτέλεσε ο Σβόγιτς  μέσα στην περιοχή των φιλοξενουμένων όπου ο Ιασωνίδης σηκώθηκε πιο ψηλά απ όλους και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παγούδη ανοίγοντας το σκορ μέσα σε αποθέωση.

Στο 45’ λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίσουν όταν ο Ζώνας με εκτέλεσε φάουλ πολύ έξω από την περιοχή και η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Πονηρού .

Στο 55’ λεπτό  ο Chacon «χόρεψε» τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων από αριστερά και την κατάλληλη στιγμή έβγαλε παράλληλη σέντρα προς την εστία του Παγούδη χωρίς εκεί να βρεθεί κάποιος επιθετικός της Ερμιονίδας να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 57’ λεπτό  και ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν κερδίσει φάουλ σε πολύ καλή θέση έξω από την περιοχή ο Ιλιεφ ξάπλωσε με κλωτσιά μέσα στην περιοχή τον Κουτσοσπύρο και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή.

Στο 62’ λεπτό δυνατό σουτ του Όμο έξω από την περιοχή η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από την αριστερή συμβολή των δοκαριών του Παγούδη.

Στο 64‘ λεπτό ο Ιωαννίδης εκτέλεσε φάουλ από μακρινή απόσταση και ο Πονηρός την τελευταία στιγμή απέκρουσε δύσκολα στην δεξιά του γωνία σε κόρνερ. Στην φάση αυτή ο τερματοφύλακας της Ερμιονίδας τραυματίστηκε χωρίς όμως να είναι κάτι σοβαρό.

Στο 71’ λεπτό ο Παγούδης απέκρουσε με κεφαλιά ύστερα από μπαλιά του Σβόγιτς .

Στο 74’ λεπτό οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν όταν ο Μωυσιάδης βρέθηκε σε θέση βολής και σούταρε για να αποκρούσουν οι αμυντικοί της Ερμιονίδας πάνω στην γραμμή.

Στο 87’ λεπτό ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ για την Ερμιονίδα όταν ο Βλαχόπουλος έβγαλε ωραία σέντρα από δεξιά  στην πορεία της πετάχτηκε ο Όμο  και με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

Στο 92’ λεπτό ΓΚΟΛ για τον Αχαρναικό όταν ο Ταμπάκης με κεφαλιά μείωσε σε 2-1.

Ο διαιτητής της συνάντησης Άγγελος Ζαραβίνος ήταν άριστος

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Πονηρός, Παπανικολάου, Τούτοριτς, Ιασωνίδης, Μουσταφίδης, Τσακόν (69’ Συμελίδης), Σβόγιτς, Όμο, Παβίσεβιτς (79’ Ταπέ), Κουτσοσπύρος, Βλαχόπουλος (88’ Στάικος). ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Παγούδης, Τσιάμης (31’ Νιάρος), Μωυσίδης (88’ Αθανασίου), Ζώνας, Καλογερόπουλιος (79’ Σκαθαρούδης), Εμέκα, Ταμπάκης, Γέσιτς, Ιωαννίδης, Ιορδανίδης, Ίλιεφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates