Social Icons

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΣΠΕΤΣΩΝ : ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΝΤΟΥΝΗ , ΜΑΝΟΥΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΑΡΝΑΡΗ

Η νέα Μπουμπουλίνα Σπετσών

Σε τρείς πολύ σημαντικές προσθήκες προχώρησε η διοίκηση της Μπουμπουλίνας Σπετσών αφού ενέταξε στο
δυναμικό της τον τερματοφύλακα Ανδρέα Ντούση και τους επιθετικούς Χριστόφορο Μανουλίδη και  Γιώργο Τάρναρη.  Μάλιστα και οι τρείς αγωνίστηκαν στον Σαββατιάτικο αγώνα της ομάδας των Σπετσών με την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Κορωνίδα Κοιλάδας εκτός έδρας .Μάλιστα ο Μανολίδης πέτυχε ένα  ωραίο γκολ ενώ είχε μία καλή ευκαιρία σε απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Ο Ανδρέας Ντούνης
 Ο Ανδρέας Ντούνης είναι 30 ετών και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στις επαγγελματικές κατηγορίες το 2009 όπου και μεταγράφηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης . Με την «ελαφρά ταξιαρχία « δεν έκανε καμία συμμετοχή και το καλοκαίρι του 2011 μετακομίζει στην Αγία Παρασκευή για λογαριασμό της τοπικής ομάδας όπου και εκεί δεν θα πάρει συμμετοχή. Το 2012 ο επόμενος ποδοσφαιρικός του σταθμός είναι ο Εθνικός Αστέρας με το οποίο δεν θα προλάβει να αγωνιστεί αφού η ομάδα της Καισαριανής θα αποσυρθεί από το Πρωτάθλημα. Το καλοκαίρι του 2013 ο Μανδραικός θα χτυπήσει την «πόρτα» του και θα τον εντάξει στο δυναμικό του όπου και θα αγωνιστεί σε εννέα αγώνες για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. 
Ο Χριστόφορος Μανουλίδης
Ο Χριστόφορος Μανουλίδης είναι 29 ετών ανήκε στον Ατρόμητο Πειραιά και την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου του 2014 μετακόμισε στον  Εθνικό Πειραιά και σε δέκα αγώνες  πέτυχε δύο γκολ. Το καλοκαίρι του 2014 μετακόμισε στον Περαμαικό όπου σε 21 αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου έχει σκοράρει 12 φορές.!!!!!!!! 
Ο Χριστόφορος Μανουλίδης ανοίγει το σκορ στην Κοιλάδα
Σύμφωνα με πληροφορίες που μας έρχονται από τον Πειραιά , εκτός της πολύ καλής τεχνικής και του  ότι έχει το γκολ , ο Μανουλίδης είναι και εξαιρετικός  χαρακτήρας  που δουλεύει πολύ στις προπονήσεις και  προτιμά να «μιλάει» με τις αγωνιστικές του πράξεις μέσα στις γραμμές του γηπέδου. Ο Χριστόφορος Μανουλίδης πριν αγωνιστεί στον Ατρόμητο Πειραιώς είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό Λιοσίων , τον ΠΑΟ Ρούφ , Σαρωνικό, Άρη Αμφιάλης και στην Κ-20 του Ατρόμητου Αθηνών.
 
Ο Γιώργος Τάρναρης
Ο Γιώργος Τάρναρης είναι 30 ετών ( 1985) και αγωνίζεται στην επίθεση. Την αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στον ΠΑΣ Γαλάτσι ( ομάδα της Β’ Αθηνών-1ος όμιλος ) με τον οποίο σε 18 αγώνες πέτυχε ένα γκολ. Το καλοκαίρι του 2014 μετακομίζει στην Κοψαχείλα ομάδα της Γ’ Αθηνών στον 4ο όμιλο όπου και θα πετύχει τρία γκολ. Έχει αγωνιστεί επίσης και στον Ήφαιστο Περιστερίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates