Social Icons

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΔΙΔΥΜΩΝ-ΠΑΝΑΣΙΝΑΙΚΟΣ 1-0



Μεγάλη νίκη πέτυχε το Σάββατο ο Ποσειδώνας Διδύμων επί του δεύτερου της βαθμολογίας Πανασιναικού με
σκορ 1-0. Και η νίκη αυτή παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις ύστερα από τις αγωνιστικές ανακατατάξεις πού είχαμε στην ομάδα το προηγούμενο δεκαήμερο με την φυγή του προπονητή αλλά και πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών . Όμως τόσο ο υπηρεσιακός προπονητής Βαγγέλης Μπροδήμας και οι ποδοσφαιριστές του μπήκαν στο γήπεδο να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους και να διασκεδάσουν την βαριά ήττα του Παναριτίου. Με μπροστάρηδες τον συγκινητικό Στεργίου πού έπαιζε όλο τον αγώνα τραυματίας , τον Φώτη Κοτσοβό πού είχε κατεβάσει τα ρολά τον δεκατετράχρονο Ι. Κοτσοβό πού έδειξε ότι το μέλλον του ανήκει αλλά και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές πού μάτωσαν την φανέλα η νίκη είναι πέρα ως πέρα δίκαια.

Ο Ποσειδώνας  χωρίς να πιάσει καλή απόδοση, πήρε μια δύσκολη νίκη κόντρα στον Πανασιναικό  με το νικητήριο όπως αποδείχτηκε γκολ του Βαγγέλη Μπροδήμα  στο 45ο λεπτό. Οι ποδοσφαιριστές του Ποσειδώνα  κυνήγησαν  την ουσία και στο τέλος κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς με τους οποίους έφτασε τους 16.
Από την άλλη ο Πανασιναικός  είχε μια εξαιρετική παρουσία, όμως και πάλι δεν πήρε το ζητούμενο που ήταν το βαθμολογικό κέρδος πού θα τον κράταγε κοντά στην κορυφή.  Στο πρώτο ημίχρονο είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Αντίθετα ελάχιστα λεπτά πριν οι ομάδες πάνε στα αποδυτήρια δέχτηκε το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο και από το πρώτο λεπτό έκλεισε τους γηπεδούχους στα καρέ τους δημιούργησε φάσεις για γκολ είχε δύο δοκάρια αλλά δεν κατάφερε κάτι περισσότερο.

Το φίλμ

Στο 8’ λεπτό ο Μπάρδης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά στο Διαμαντή σουτ του τελευταίου κόντραρε σε αμυντικό και κόρνερ πού πέρασε ανεκμετάλλευτο.
Στο 31’ λεπτό ο Κοτσοβός απέκρουσε σωτήρια απευθείας φάουλ του Μπάρδη.
Στο 40’ λεπτό δυνατό σουτ του Μπροδήμα από δεξιά απέκρουσε δύσκολα ο Τσακάλης.
Στο 42’ λεπτό ο Κοτσοβός απέκρουσε δύσκολα σουτ του Μπάρδη σε κόρνερ.
Στο 45’ λεπτό ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛ για τον Ποσειδώνα όταν  σέντρα του Αντωνόπουλου από αριστερά ο Μπροδήμας από δύσκολη θέση με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον Ποσειδώνα. 1-0
Στο 48’ λεπτό δυνατό σουτ του Κολορίζα μετά από μπαλιά του Belba η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Κοτσοβού.
Στο 53’ λεπτό σέντρα του Παπαδημητρίου από δεξιά , κεφαλιά του Διαμαντή η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Κοτσοβού.
Στο 55’ λεπτό σουτ του Διαμαντή μέσα από την περιοχή η μπάλα άουτ.
Στο 57’ λεπτό ο Αντωνόπουλος εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή και η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Τσακάλη.
Στο 58’ λεπτό δυνατό σουτ του Μπάρδη η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Κοτσοβού.
Στο 65’ λεπτό δυνατό σουτ του Toppali  έξω από την περιοχή η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Κοτσοβού.
Στο 69 ‘ λεπτό κεφαλιά του Αντωνόπουλου μέσα από την περιοχή η μπάλα πάνω από το δοκάρι του Τσακάλη.
Στο 71’ λεπτό δυνατό  σουτ του Οικονομόπουλου η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και έφυγε κόρνερ.
Στο 72’ λεπτό σουτ του Διαμαντή μέσα από την περιοχή μπάλα στο δοκάρι του Κοτσοβού και στην επαναφορά νέο σουτ του Κολορίζα η μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 84’ λεπτό ο Κοτσοβός απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ δυνατό σουτ του Μπάρδη.
Στο 87’ λεπτό ο Μπάρδης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά , καρφωτή κεφαλιά του Διαμαντή η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Κοτσοβού.
Ποσειδώνας Διδύμων : Κοτσοβός, Μπροδήμας, ( 61’ Δίμιζας), Μπάρδης ( Κονδύλης Αν.), Στεργίου ( 86’ Προσύλης ), Παρδάλης, Αντωνόπουλος, Αποστόλου, Οικονομόπουλος, Κονδύλης Σωτ., Κοτσοβός Ι.
Πανασιναικός : Τσακάλης, Καβέζος, Φαναρίσιος, ( 46’ Σταυρόπουλος), Γιάνσεν, Κωστόπουλος, ( 63’ Κοζανάς), Διαμαντής, Παπαδημιτρίου, Μπάρδης. Κολόριζας, ( 73΄Προύτσος), Belba, Toppali.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates