Social Icons

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦ.ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟΥ. ΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΝ ΣΑΡΑΝΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΟΡΟΥ 1-0





Ο Ο.Φ. Ηλιοκάστρου  πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας 1-0 του Ποσειδώνα Πόρου  στο γήπεδο του.
Η ομάδα του Ο.Φ.Η. ήταν πολύ καλύτερη
σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα πού έδωσε στη Αγία Τριάδα και κέρδισε δίκαια Χάρι σε ένα γκολ του Παύλου Σαράντου στο 22΄λεπτό ο οποίος εκμεταλλεύτηκε κάθετη πάσα του Μπουγιούρδα μπήκε από δεξιά και την κατάλληλη στιγμή πλάσαρε τον Βλάχο στην αριστερή του γωνία ..
Από το λεπτό αυτό και μετά οι « μελανόλευκοι» της Ερμιονίδας είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων πίεσαν τους αντιπάλους τους έχασαν κάποιες ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ όμως δεν τα κατάφεραν.
Στις ευκαιρίες των γηπεδούχων να αναφέρουμε ένα χαμένο τετ α τετ από τον Κοροντίνη καθώς επίσης και ένα δοκάρι από τον ίδιο ποδοσφαιριστή , καθώς και μία ευκαιρία με τον Φράγκο όποιος ύστερα από κόρνερ βρέθηκε σε θέση βολής αλλά ο τερματοφύλακας Βλάχος έσωσε σίγουρο γκολ.
Ο.Φ.ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟΥ : Σαλογιαννης, Ευσταθίου, Τζανής, Ντάκος, Δαγρές , Φράγκος, Σαράντος, ( 67’ Ζαραφωνίτης),Μπουγιούρας, Μπουγιούρδας, Κατσάβελας, ( 84’ Παπασταύρου), Κοροντίνης.( 81’ Μπαλής)
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΠΟΡΟΥ : Βλάχος, Πάνου Νικ. , Dapi, ( 64’ Ζωγράκη), Σακελλαράκης, Λιώσης, Μέλλος,Μπιζιώτας, ( 74’ Adam), Γκιώνης, Σταικος,( 46’ Πάνου Αγγελος) Στρατηγός, Ρούσσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates