Social Icons

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΑΛΙΜΟΣ 0-0




Σε φιλικό αγώνα πού έγινε στο Κρανίδι Ερμιονίδα και Αλιμος μπροστά σε 100  περίπου φιλάθλους μοιράστηκαν τις εντυπώσεις . Ο αγώνας είχε πάθος ένταση και το μόνο πού έλειψε ήταν το γκολ.
Το φιλμ του αγώνα

Στο 2’ λεπτό δυνατό σουτ του Bong η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Πονηρού. Στο 12  δυνατό σουτ του Βλαχόπουλου η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ από την δεξιά συμβολή των δοκαριών του Μπαντίκου. Στο 28’ λεπτό  δύσκολη απόκρουση του Πονηρού σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Berriex.Στο 33’ λεπτό ο Βλαχόπουλος μπήκε από αριστερά πλάσαρε και η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μπαντίκου. Στο 47’ λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους όταν ο Ιωάννου μπήκε από δεξιά , πλάσαρε τον Πονηρό και η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι. Στο 49’ λεπτό κόρνερ του Stojmirovic κεφαλιά του Κολόκα από το ύψος της μικρής περιοχής και η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενουμένων. Στο 62’ λεπτό δυνατό σουτ του Καραδέμητρου απέκρουσε δύσκολα ο Μπαντίκος. Στο 64’ λεπτό δυνατό σουτ του Narcel η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Πονηρού. Στο 67’ λεπτό σέντρα ο Ιωάννου με αδύναμη  κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής δεν ανησύχησε τον Πονηρό. Στο 68’ λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καραδέμητρου έξω από την περιοχή η μπάλα κόντραρε στο τείχος και έφυγε κόρνερ. Στο 70’ λεπτό ωραία εναλλαγή της μπάλας Γυφτοκώστα- Σαμαρά σέντρα του τελευταίου απέκρουσε ο Μπαντίκος μπροστά από τα πόδια των επιθετικών της Ερμιονίδας.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βαγγέλης Μανούχος
Ένωση Ερμιονίδας ( Ρομπέρτο Μπολάνο) ; Πονηρός.( 68’ Ραχιώτης),  Μουσταφίδης,( 88’ Λαζάρου),  Τζανής, ( 46’ Σαμαράς), Τούτοριτς, Κολόκας, Ομο, Tape, Βλαχόπουλος  (80’ Σκεντεράι), Συμελίδης ( 46΄Γυφτοκώστας), Στοιμίροβιτς ( 78’ Σχοινάς) Chacon ( 61’ Καραδέμητρος).
Αλιμος ( Σωκράτης Οφρυδόπουλος)  ;Μπαντίκος. Βιγιαφάνε, Καλαιτζίδης, Γαβιήλ, ( 82’ Σταύρου), Νικολόπουλος, Μανωλιάδης, Bong, ( 32’ Γιούλας), Berriex, Ιωάννου, Narcel. ( 69’ Ζαnie), Παντελής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates