Social Icons

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Ε.Π.Σ.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ : ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ



Στο Πνευματικό Κέντρο της Ν. Κίου έγιναν οι κληρώσεις του Κυπέλλου και των πρωταθλημάτων (Α1 και Α2) της νέας περιόδου 2014-2015.
Την εκδήλωση άνοιξε ο
ειδικός γραμματέας της Ενωσης Γιάννης Γαλανόπουλος για το καλωσόρισμα. Στο βήμα ακολούθησε ο πρόεδρος Γιάννης Αποστολόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε:
Η αξιοπιστία είναι το νο 1 θέμα στο ποδόσφαιρο και πρέπει να συμβάλουμε όλοι με το αφήσουμε τους θεσμούς να λειτουργήσουν. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να επηρεάσει ποδοσφαιρικό παιχνίδι.
Εχουν γίνει και γίνονται τεράστιες προσπάθειες να ανεβάσουμε το επίπεδο. Κι αυτό γίνεται με τα γήπεδα (βρήκαμε μεγάλη ανταπόκριση απο τους δήμους) και την διαιτησία (έχουμε σημαντικήγ πρόοδο, η αξιοπιστία μας έχει φτάσει το 80% και στους εκτός Αργολίδας αγώνες το 95%- με βάση τις βαθμολογίες των παρατηρητών της ΕΠΟ).
Ακολούθησαν απονομές  στους πρώτους σκόρερ όλων των κατηγοριών της προηγούμενης περιόδου, καθώς και στους παίκτες με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχών, από τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ.Σιδέρη, Μαντζούνη, Ουλή, Σταμάτη. Αυτοί ήταν:

Πρώτοι σκόρερς:

Α1: Δημ. Κούσης (Κορωνίδας Κοιλάδας)
Α2: Παν. Κοντός (Δυοβουνιώτη), Γ. Μαυρόγιαννης (Πλατανιτίου), Κ. Πασπαλιάρης (Παμμετοχικού)
Β: Π. Μαυροκορδόπουλος (ΑΓΟ Ναυπλίου)
Συμμετοχές:
Α1: Γιαν. Σταματέλος (Τροιζηνιακού),
Ν. Ψύχος (ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου)
Α2: Π. Τσακάλης (Ασίνης)
Β: Βασ. Στεφάνου (Αρκάδιου)
Ακολούθησαν οι κληρώσεις του κυπέλλου και των πρωταθλημάτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates