Social Icons

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Α.Ο.ΥΔΡΑΣ : ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ



Μια εφ' όλης της ύλης συζήτηση με τον ανάδοχο του έργου, Ιάσονα Γκαζιάνη
(AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)
Της Ελένης Χριστοδούλου
Σε μια εφ' όλης της ύλης συζήτηση με τον Πολιτικό Μηχανικό, Ιάσονα Γκαζιάνη, ανάδοχο της κατασκευής του γηπέδου της Ύδρας, προέβη η «Φωνή της Ύδρας» στο πλαίσιο πάντα της σωστής και έγκυρης ενημέρωσης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πολιτικός Μηχανικός, Ιάσονας Γκαζιάνης προέρχεται από τον χώρο του αθλητισμού, αφού ήταν ο ίδιος αθλητής στο άλμα επί κοντώ και οι γονείς του γυμναστές. Με αγάπη και σεβασμό λοιπόν στον αθλητισμό, εξειδικεύεται στην κατασκευή γηπέδων με μια τεχνογνωσία που μετρά σήμερα
120 γήπεδα σε όλη την Ελλάδα.
Το έργο του γηπέδου και η ανακατασκευή του σε σύγχρονο αθλητικό χώρο με ειδικό συνθετικό χλοοτάπητα ήταν πάντα ένα «όνειρο» για τη νεολαία του νησιού μας, αλλά και όσους αγαπούν τον αθλητισμό. Το έργο μετά από ενέργειες του Δήμου Ύδρας δρομολογήθηκε και εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Αττικής και την Περιφερειακή Ενότητα Νήσων. Την αρχιτεκτονική μελέτη δώρισε στον Δήμο Ύδρας ο Καθηγητής ΕΜΠ, Αρχιτέκτων Δημήτρης Παπαϊωάννου. Ανάδοχος του έργου μετά από δημοπρασία που πραγματοποίησε η Περιφέρεια Αττικής ορίστηκε η κατασκευαστική εταιρεία, εξειδικευμένη στα αθλητικά κέντρα, του Πολιτικού Μηχανικού του ΕΜΠ, Ιάσονα Γκαζιάνη και του Μηχανολόγου-Μηχανικού του ΕΜΠ, Κίμωνα Γκαζιάνη. Από την αρχική τιμή των 900.000 ευρώ η ανάδοχος εταιρεία με έκπτωση 43% μειοδότησε στο ποσό των περίπου 500.000 ευρώ. Για την ιστορία να πούμε εδώ, ότι η τελική μελέτη του έργου εγκρίθηκε από τρεις φορείς: Περιφέρεια Αττικής, Αρχαιολογία και Πολεοδομία.
Προκειμένου να βρεθούν οι κατάλληλοι συνεργάτες για την κατασκευή του γηπέδου αναζητήθηκαν από τον χώρο του νησιού μας εργάτες, οικοδόμοι και άλλοι τεχνίτες. Σε κάποιες περιπτώσεις και όταν οι τιμές το επέτρεψαν και βρίσκονταν σε λογικά πλαίσια, οι συνεργασίες αυτές ευοδώθηκαν. Σε αντίθετη περίπτωση αναζητήθηκαν άλλα συνεργεία εκτός Ύδρας.
Η κατασκευή ξεκίνησε γύρω στις αρχές Γενάρη, οι δε προδιαγραφές του γηπέδου πληρούν επακριβώς τις επιτρεπόμενες διαστάσεις ενός γηπέδου της κατηγορίας αυτής. Σκοπός ήταν στο ξεκίνημα της κατασκευής και όπως πραγματικά έγινε, να γίνουν τα οικοδομικά κτίσματα αφού ο χώρος του γηπέδου περιλαμβάνει 5 κτήρια. Τα αποδυτήρια, το μικρό κτήριο των διαιτητών, το κτήριο των ομάδων,............ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


ΠΗΓΗ : http://www.fonitisydras.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates