Social Icons

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΑΧΑΙΚΗ 1-0




Δύσκολη επικράτηση της Ερμιονίδας επί της Αχαϊκής στο γήπεδο Κρανιδίου με το φτωχό 1-0. Οι πολλές απουσίες για τους γηπεδούχους , έπτά τον αριθμό( Ιασωνίδης, Κιοσσές, Σαμαράς, Στάικος, Συμελίδης, Κρίστο και Carrlos ) λόγω καρτών και τραυματισμών είχαν σαν αποτέλεσμα να επηρεάσουν την ομάδα κάτι που σαφώς την επηρέασε και δεν μπόρεσε να δείξει αυτό το καλό αγωνιστικό πρόσωπο στο οποίο μας έχει συνηθίσει.

Από την άλλη η Αχαική δε
έδειξε κάτι το ιδιαίτερο προσπάθησε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα της αλλά δεν τα κατάφερε. Επιθετικά ήταν ανύπαρκτη αφού η πρώτη ευκαιρία πού έκανε ήταν στο 76 λεπτό και αυτή από στημένη μπάλα.


Το φίλμ του αγώνα


Στο 20’ λεπτό δυνατό σουτ του Βλαχόπουλου η μπάλα πάνω από τα δοκάρια άουτ. Στο 30’ σουτ του Παπανικολάου μέσα από την περιοχή η μπάλα κόντραρε στον Νιάρο και έφυγε κόρνερ. Στο 37 λεπτό ο Δρακόπουλος απέκρουσε με τα πόδια κεφαλιά του Λαζάρου μέσα από την μικρή περιοχή ύστερα από κόρνερ του Δήμα. Στο 39 λεπτό μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα να ανοίξει το σκορ όταν ο Δήμας με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή σημάδεψε την δεξιά συμβολή των δοκαριών του Δρακόπουλου. Στο 44 λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα να μπει μπροστά στο σκορ όταν ο Μπούρας εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή , η μπάλα έφτασε στον Κολόκα ο οποίος τροφοδότησε τον Μαυρόπουλο πού ήταν μόνος του με τον τερματοφύλακα και το πλασέ του τελευταίου η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Αχαιού τερματοφύλακα. Στο 46 λεπτό οι αμυντικοί της Αχαϊκής πρόλαβαν την τελευταία στιγμή και απέκρουσαν μπροστά από τον Μουκίδη πριν αυτός γίνει απειλητικός για την εστία τους. Στο 50 λεπτό μπαλιά του Μουκίδη στον Βλαχόπουλο σουτ του τελευταίου από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής απέκρουσε σωτήρια ο Δρακόπουλος. Στο 63 λεπτό η λύτρωση για την Ερμιονίδα όταν ο Παπανικολάου μπήκε από δεξιά , προσποιήθηκε πως θα σουτάρει , είδα τον Βλαχόπουλο σε θέση για γκολ του πέρασε την μπάλα  και αυτός με πλασέ άνοιξε το σκορ  μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Στο 76 λεπτό ο Πρίφτης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Μπεκίρης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Πονηρού.

Ο διαιτητής Ευάγγελος Κορδολαίμης χωρίς προβλήματα στο έργο του.

Ένωση Ερμιονίδας ( Ρομπέρτο Μπολάνο) : Πονηρός, Παπανικολάου, Τσώνης, Τζιέρης, ( 87’ Παπασταύρου), Κολόκας, Μαυρόπουλος, Μουκίδης, Μπούρας, ( 46’ Σχοινάς), Λαζάρου,( 83’ Βιρβίλης),  Δήμας, Βλαχόπουλος.

Αχαϊκή ( Γιάννης Ζερδεβάς) : Δρακόπουλος, Ντάζος, Νιάρος, ( 68’ Ρέλλος), Μπεκίρης), ( 78’  Διακάτος)      ), Μπουρδακιώτης, Καζατζής, Γεωργίου, Σουράνης (64’ Πρίφτης),


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates