Social Icons

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ 2012-ΠΑΜΜΕΤΟΧΙΚΟΣ 4-1




Εκπληκτική η Ερμιονίδα 2012 συνέτριψε με 4-1 τον Παμμετοχικό στο γήπεδο της Ερμιόνης μπροστά σε 100 περίπου φιλάθλους . Τα δύο γρήγορα γκολ
έλυσαν τα πόδια των γηπεδούχων στο 7’ και στο 13’ ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι αποδέχτηκαν την ήττα τους απογοητεύοντας τους 20 περίπου φιλάθλους τους πού είχαν ακολουθήσει την αποστολή.

Αναλυτικά κάποιες από τις φάσεις του αγώνα

Την πρώτη  φάση για γκολ του αγώνα την είχαν οι φιλοξενούμενοι όταν ο Hyso με σούτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 7’ λεπτό η Ερμιονίδα άνοιξε το σκόρ με δυνατό σούτ του Τσάβο μέσα από την περιοχή. Στο 13’ λεπτό ο Μέλσι ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Μητρόπουλου  με σούτ από την μικρή περιοχή διπλασίασε τα τέρματα για την Ερμιονίδα. Στο 27’ λεπτό ο Κοροντίνης με πλασέ έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Χρήστου. Ένα λεπτό αργότερα οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με πλασέ του Κ. Πασπαλιάρη μέσα από την περιοχή. Στο 42 ‘ λεπτό κεφαλιά του Κοροντίνη μέσα από την περιοχή η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 47’ λεπτό φοβερή εκτέλεση φάουλ του Μητρόπουλου έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χρήστου ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Στο 53’ λεπτό οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες όταν ο Κοτσιομύτης είδε την δεύτερη κίτρινη του διαιτητή Μανούχου και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια. Στο 80’ λεπτό ο Μητρόπουλος και πάλι με πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το τελικό 4-1.

Ο διαιτητής Μανούχος ήταν άριστος

Ερμιονίδα 2012 : Σχοινάς, Νικεδήμας, Παπανδριανού Νικ.( 78’ Διαμαντής Ευ.), Στεργίου, Διαμαντής Β., Μητρόπουλος, Μέλσι, ( 71’ Cuni), Τσάβο, Κοροντίνης, Σκεντεράι, Δημαράκης Β. ( 81’ K;entro)

Παμμετοχικός : Χρήστου, Πασπαλιάρης Π., (60 ‘ Βαρδάκας), Τριμπόνιας  Α., Τριμπόνιας Φ., Κόλλιας, Κοτσιομύτης, Σοφός, Τριμπόνιας Π., ( 46΄Μανώλης), Hyso, ( 45’ Τριμπόνιας Αθ.), Κουτσοποδιώτης, Πασπαλιάρης Κ.,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates