Social Icons

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

AXAIKH ¨ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΡΕΛΛΑ-ΘΕΛΕΙ ΣΜΥΡΛΗ

 
 Ολα δείχνουν ότι η Αχαϊκή θα προχωρήσει σε 1-2 μεταγραφικές κινήσεις τις επόμενες ημέρες και οι «κιτρινόμαυροι» το ψάχνουν έτσι ώστε να βρουν κάτι καλό και  ......
οικονομικό, αφού τα πάντα θα εξαρτηθούν από τον τελευταίο παράγοντα.
Σήμερα τελειώνει το θέμα της απόκτησης του Χρήστου Ρέλλα από τον Παναιγιάλειο, καθώς ο 24χρονος ποδοσφαιριστής θα υπογράψει στην Αχαϊκή.
Η ομάδα της Κ. Αχαΐας το ψάχνει και εκτός Αχαΐας και από τους ποδοσφαιριστές που έχει ακουστεί ότι μπορεί να ενδιαφερθεί είναι ο Αλέξανδρος Σμυρλής. Ο 20χρονος πατρινός ποδοσφαιριστής της Γλυφάδας έχει ξεκινήσει από τον Παμπατραϊκό, συνέχισε στην ομάδα Νέων του Πανιωνίου και το καλοκαίρι αποκτήθηκε από τη Γλυφάδα. Βέβαια για τον ποδοσφαιριστή έχουν εκφράσει ενδιαφέρον και ομάδες της Β' Εθνικής όπως ο Φωστήρας και η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι.
* Ξεκίνησαν πάλι οι προπονήσεις στην Αχαϊκή εν όψει του εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με την Ερμιονίδα. Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Ζερδεβάς, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Λαμπρόπουλο, Μπουρδανιώτη, οι οποίοι αποβλήθηκαν στο προηγούμενο παιχνίδι με την Καλαμάτα. Οι άλλοι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι για το δύσκολο ματς.
 

ΠΗΓΗ : http://www.pelop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates