Social Icons

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ-ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΣΠΕΤΣΩΝ 0-0

Στον εξ αναβολής αγώνα πού έγινε την Τετάρτη το απόγευμα στην Κοιλάδα η τοπική Κορωνίδα αναδείχτηκε ισόπαλη ...
με την Μπουμπουλίνα Σπετσών χωρίς τέρματα. Το πολικό κρύο πού επικρατούσε την ώρα του αγώνα κράτησε τον κόσμο στα σπίτια του αφού περίπου 10-15 θεατές βρέθηκαν στο γήπεδο. Και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρία να πετύχουν κάποιο τέρμα όμως το αποτέλεσμα σε γενικές γραμμές κρίνετε δίκαιο.

Αναλυτικά :

Στο 15 λεπτό ο Κούσης κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή των Σπετσών. Το εκτέλεσε ο ίδιος στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Μπουράτη.
Στο 20 λεπτό γυριστό σουτ του Τσάνα μέσα από την περιοχή η μπάλα ελάχιστα άουτ  από το δεξί δοκάρι του Αποστόλου.
Στο 25 λεπτό πλασέ του Κούση μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Μουράτης.
Στο 31 λεπτό μακρινό σούτ του Αποστόλου η μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 43 λεπτό ο Ψωμάς πρόλαβε τον Τσάνα πριν γίνει απειλητικός για την εστία του Αποστόλου.
Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων (46) μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να ανοίξουν το σκορ όταν ο Freitas εκτέλεσε απευθείας κόρνερ με την μπάλα να πηγαίνει στο πρώτο δοκάρι , εκεί απέκρουσε ο Μουράτης στην επαναφορά ο Μεγας με δυνατό σουτ απείλησε όμως απέκρουσαν οι αμυντικοί των Σπετσών.
Στο 60 λεπτό δυνατό σουτ του Ζουμπουλάκη άουτ.
Στο 71 λεπτό δυνατό σουτ του Freitas η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
Στο 83 λεπτό ο Muho ύστερα από κόρνερ του Κρεμμύδα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Από τους γηπεδούχους πολύ καλοί ήταν ο Μέγας , ο δραστήριος Freitas ο οπίος για μιά ακόμα αγωνιστική έκανε πολλά χιλιόμετρα και πάλεψε  και ο Γιαννακόπουλος στο πρώτο ημίχρονο  χωρίς βέβαια να υστερήσουν και οι υπόλοιποι .
Από την Μπουμπουλίνα ξεχωρίσαμε τον Τσάνα ο οποίος πάλεψε και θα μπορούσε σε μία φάση να είχε πετύχει ένα τέρμα, ο Κubeja πολύ καλός από την δεξιά πλευρά , ο Muho και ο Κρεμμύδας χωρίς βέβαια να υστερήσουν και οι υπόλοιποι. 
Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Βαγγέλης Μανούχος
Κορωνίδα Κοιλάδας  : Αποστόλου Ι,Ζερβας Μιχ., ( 86 Αλεξανδρής),Χατζησταύρου,Ψωμάς, Δώρας,( 46 Φράγκου),  Μέγας,Σαγκατέλωφ,Αποστόλου Αργ. Κούσης,Freitas  Γιαννακόπουλος ( 60 Ζαραφωνίτης).
Μπουμπουλίνα Σπετσών: Μουράτης . Kubeja. Παπανδρέου, Μπούφης ( 91 Παπαδέας Μιχ.). Βιγκλιάρης, Τριπολιτσιώτης  ( 75 Γκρίτσας), Muho, Ζουμπουλάκης , Τσάνας, ( 78 Κομπόγιωργας) Κρεμμύδας  Παρεμουζιάν

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ : 












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates