Social Icons

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΙΚΩΝ 3-0


Με το  δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Ένωση Ερμιονίδας αφού κέρδισε μπροστά σε 400  φιλάθλους της τον Εθνικό Σαγέικων με σκορ 3-0.  
Γκολ και φάσεις

Γκολ με το καλημέρα αφού στο 4 λεπτό ο Στάικος εκτέλεσε φάουλ από αριστερά η μπάλα έφτασε στην περιοχή των φιλοξενούμενων και ο Κολόκας με αριστερό σούτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καλιακμάνη ανοίγοντας το σκορ μέσα σε αποθέωση.
Στο 17 λεπτό ο Ππαπανικολάου μπήκε από δεξιά και την κατάλληλη στιγμή σούταρε στην αριστερή γωνία του Καλιακμάνη πού απέκρουσε σωτήρια.  
Στο 22 λεπτό νέα σωτήρια απόκρουση του Καλιακμάνη σε σουτ του Βλαχόπουλου.
Στο 28 λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Θωμά από το ημικύκλιο της περιοχής και ο Καλιακμάνης απέκρουσε στην δεξιά του γωνία.
Στο 31 λεπτό δυνατό σουτ του Κανελλόπουλου η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 38 λεπτό δυνατό σουτ του Στάικου η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Εθνικού.
Στο 46 λεπτό σέντρα του Στάικου από δεξιά η μπάλα πήγαινε στον Κανελλόπουλου αλλά την τελευταία στιγμή απέκρουσε σωτήρια ο Καλιακμάνης  
Στο 77 λεπτό ο Θωμάς εκτέλεσε φάουλ από 35 μέτρα περίπου στέλνοντας την μπάλα στην συμβολή των δοκαριών των φιλοξενούμενων.
Στο 86 λεπτό ο Σταίκος είδε τον Καλιακμάνη να είναι εκτός εστίας και με ένα δυνατό σούτ από 30 μέτρα έκανε το 2-0.
Στο 94 λεπτό ο Μουκίδης έβγαλε τετ α τετ τον Σχοινά με τον τερματοφύλακα για να γίνει το τελικό 3-0
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Αστέρης ( Κορίνθου)
ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ( Δημήτρης Σπανός) : Πονηρός, Παπανικολάου , Μπούρας, Κολόκας , Τζιέρης ( 77 Λαζάρου), Μουκίδης, Σταίκος, Συμελίδης, Κανελλόπουλος, ( 91 Σχοινάς) , Βλαχόπουλος ( 87 Κρίστο) , Θωμάς.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ (Α. Κωνσταντινόπουλος): Καλλιακμάνης, Μπινιέρης (67' Μικελάτος), Νικολόπουλος, Αβράμης, Ιωάννου, Αυγερινός (35' λτ. Θεοφανόπουλος), Φωτόπουλος (46' Ντεμάι), Αγγελάτος, Τζίφας, Κότσα, Αθανασόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates