Social Icons

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ 2-2



Σε φιλικό αγώνα πού έγινε στο Κρανίδι η Ένωση Ερμιονίδας αναδείχτηκε ισόπαλη με τον Αστέρα Μαγούλας με σκορ 2-2. Χαρακτηριστικό του αγώνα είναι ότι τα τρία από τα τέσσερα γκολ μπήκαν στα τελευταία πέντε λεπτά  της συνάντησης 


Αναλυτικά οι πιο σπουδαίες φάσεις και γκολ του αγώνα : 


Στο 12 λεπτό ο κεφαλιά του Στάικου ύστερα από σέντρα του Θωμά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 17 λεπτό ο διαιτητής έκλεισε τα μάτια σε ανατροπή του Στάικου μέσα στην περιοχή. Στο 30 λεπτό δυνατό σουτ του Δημητριάδη η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 37 λεπτό δυνατό σουτ του Καπουράνη η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Μολώνη. Στο 41 λεπτό νέο δοκάρι για τους φιλοξενούμενους ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αλμήρ. Γκολ για τους φιλοξενούμενους στο 50 λεπτό με δυνατό σουτ του Καπουράνη. Στο 51 λεπτό δύσκολη απόκρουση του Μπαλασάκη σε κόρνερ ύστερα από σουτ του Κανελλόπουλου μέσα από την περιοχή. Στο 52 λεπτό ο Γκιόκας απέκρουσε σε κόρνερ σούτ του Δημητριάδη. Στο 64 κεφαλιά του Δημητριάδη μέσα από την περιοχή η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Στο 72 λεπτό ο ο Μπαλασάκης απέκρουσε δύσκολα δυνατό σουτ του Κανελλόπουλου μέσα από την περιοχή. Γκολ για την Ενωση στο 85 λεπτό όταν ο Κανελλόπουλος σούταρε μέσα από την περιοχή και απέκρουσε δύσκολα ο Μπακοδήμος η μπάλα έφτασε τον Σχοινά πού με πλασέ έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 1-1. Στο 88 λεπτό ο Νόνης μέσα από την περιοχή με πλασέ έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με 1-2. Στο 89 λεπτό ο Μπούρας ΄σεντραρε από δεξία και ο Κανελλόπουλος με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή έκανε το τελικό σκορ 2-2.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Καπετάνιος από την Αργολίδα.

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ( Δημήτρης Σπανός) :  Μολώνης, Παπανικολάου, Θωμάς, Τζιέρης, Κολόκας, Μουκίδης, Στάικος, Συμελίδης, Κανελλόπουλος, Δήμας, Φράγκος.

Επίσης αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο : Γκιόκας, Βριρβίλης, Παπασταύρου, Λαζάρου, Σχοινάς, Μπούρας, Κρίστο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ ( Αντώνης Πριόνας ) : Μπαλασάκης , Στρατομήτρος, Κάστρο, Αλμήρ, Δημητριάδης, Καπουράνης, Τριάντος, Νόνης, Εβερετ, Γκόγκας, Χάλαρης.

Επίσης αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο : Μπακοδήμος, Πολίτης , Σαμαρόπουλος, Αντωνόπουλος, Ιατρού, Κορνελάτος, Μαρίνου, Μπούγιας Στρατάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates