Social Icons

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 1-2


Σε φιλικό αγώνα πού έγινε στο γήπεδο Κρανιδίου ο Παναιγιάλειος κέρδισε την Ένωση Ερμιονίδας με
2-1.  Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και θα πρωταγωνιστήσει στο δύσκολο πρωτάθλημα της football league. Η Ένωση Ερμιονίδας ήταν πολύ βελτειωμένη από το προηγούμενο φιλικό με τον Παναρκαδικό .
Οι σπουδαιότερες φάσεις :
Στο 2 λεπτό ο τερματοφύλακας του Παναιγιάλειου Μπότο απέκρουσε δύσκολα πλασέ του Κανελλόπουλου. Στο 9 λεπτό ο ο Ρεκλείτης με ψηλοκρεμαστό σουτ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Στο 15 λεπτό ο Μπότας είπε « ΟΧΙ» σε πλασέ του Κανελλόπουλου . Στο 20 λεπτό μεγάλη ευκαιρία για την Ένωση Ερμιονίδας να ισοφαρίσει όταν ο Συμελίδης ανατράπηκε από τον Μαυρόπουλο και το  πέναλτι που εκτέλεσε ο Στάικος έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μπότου. Στο 25 λεπτό ο Βλαχόπουλος με δυνατό διαγώνιο σούτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1. Στο 50 λεπτό διπλή ευκαιρία με Βλαχόπουλο και Κανελλόπουλο σε διαδοχικά σουτ δεν βρήκαν στόχο.  Στο 64 λεπτό ο Αλεξάνδροβιτς με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό «γαμα» του Πονηρού. Στο 77 λεπτό ο  Ρεκλείτης ανατράπηκε από τον Κολόκα και το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Αλεξάνδροβιτς κάνοντας το 1-2.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μακρής από την Αργολίδα.

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ : Πονηρός , Παπανικολάου, Σαμαράς, Κολόκας, Τσώνης, Μουκίδης, Στάικος, Συμελίδης, Κανελλόπουλος, Δήμας, Βλαχόπουλος
Επίσης αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο: Γκιόκας, Μπούρας, Βιρβίλης, Παπασταύρου, Κιοσσές. Κρίστο, Σχοινάς, Λαζάρου, Θωμάς, Φράγκος.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ : Μπότος, Σανδραβέλλης, Ακπαρίδης, Γ.Παπαδόπουλος, Διαμαντόπουλος, Σούλης, Αλεξάνδροβιτς, Ρεκλείτης, Λαζανάς, Ρέλλας, Μαυρόπουλος.

Επίσης αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο :   Π.Παπαδόπουλος, Σκορτσίλας, Φλίγκος, Γκούμας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates