Social Icons

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

OPEN FOOTVOLLEY 2013 : ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ BIRO ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ . ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΑΡΙΝΟΥ



Το πρώτο τουρνουά footvolley για την φετινή χρονιά πραγματοποιήθηκε στον παραδεισένιο χώρο του Mojito Bay στις 13 & 14 Ιουλίου συνεχίζοντας την παράδοση από το 2001.


Στο τουρνουά ΟPEN FOOTVOLLEY 2013 λάτρες του αθλήματος είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν και να έρθουν αντιμέτωποι με τα μεγαλύτερα αστερία του footvolley.

Το παρόν στους αγώνες έδωσαν ο γνωστός ποδοσφαιριστής Luciano de Souza και ο ηθοποιός Κώστας Σόμμερ χαρίζοντας στο κοινό ένα φαντασμαγορικό θέαμα.

Ένας συγκλονιστικός αγώνας με πρωταγωνιστές τους: Κidoca, Fernando, lucas, Helton, Bruno, William, Alex, Sommer, Mario, Niko, Biro, Niko, Toli, Hono, Hugo, Caio, Kosta, Marcelo, Kosta και Τhoma έφτασε στο τέλος του με νικητήρια ομάδα αυτή των Biro και Nίκο.

Την δεύτερη θέση κατέκτησαν οι Luciano και Wellington και την τρίτη θέση η ομάδα του Kosta και Marcelo.

Την 3η θέση βράβευσε η Γενική Διευθύντρια του Ολυμπιακού κα Χριστίνα Τσιλικγίρη.

Την 2η θέση βράβευσε η κα Σμαράγδα Καλαβρια υπεύθυνη του Mojito Bay.

Την 1η θέση βράβευσε ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Σόμμερ.

Επίσης τιμητική πλακέτα για την φιλοξενία του 1ου τουρνουά OPEN FOOTVOLLEY 2013 απένειμε ο διευθυντής της εταιρείας MDC EVENTS κ. Marcelo da Costa στην κα Σμαράγδα Καλάβρια, υπεύθυνη του Mojito Bay 

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ







ΠΗΓΗ :  www.footvolley.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates