Social Icons

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ : " ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ " ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΨΩΜΑ



Το μεγάλο κόλπο στο φετινό μεταγραφικό παζάρι της Α’  κατηγορίας Αργολίδας  και όχι μόνο κατάφερε να κάνει η Κορωνίδα Κοιλάδας . Οι Κοιλαδιώτες
 συμφώνησαν σε όλα με τον Μανόλη Ψωμά και το μόνο που απομένει για να επισημοποιηθεί η συμφωνία των δύο πλευρών είναι η «κυανόλευκη» ανακοίνωση.

Οι συζητήσεις κράτησαν δεν αρκετό καιρό και επήλθε η τελική συμφωνία, με την Κορωνίδα  να πραγματοποιεί το μεταγραφικό «μπαμ»  του καλοκαιριού, με την απόκτηση ενός παίκτη με πολυετή θητεία στην Α’ εθνική.

Το βιογραφικό του Μανόλη Ψωμά
Ο Μανόλης Ψωμάς γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου 1978 στην Κρήτη και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Επισκοπή. Σε ηλικία 18 ετών, το 1996 μεταπήδησε στην ΕΑΡ, όπου αγωνίστηκε για 2 χρόνια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, για να ακολουθήσει η μεταγραφή του Πανελευσινιακό.

Τον Ιανουάριο του 2001 υπέγραψε στο Αιγάλεω, τον σπουδαιότερο σταθμό της καριέρας του. Έπαιξε εκεί μέχρι και το καλοκαίρι του 2007, κατακτώντας έναν τίτλο Β’ Εθνικής (2001), μια πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας (2003) και μια έξοδο στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ (2004).

Με το Αιγάλεω αγωνίστηκε στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ την περίοδο 2004-05 και με τις εμφανίσεις του προσέλκυσε το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων, αλλά η διοίκηση της ΠΑΕ Αιγάλεω αρνήθηκε να τον παραχωρήσει.
Συνέχισε την καριέρα του στον Αστέρα Τρίπολης (2008 & 2009), την Καβάλα, τον ΟΦΗ, το Λεβαδειακό  τη Λάρισα και την Επισκοπή Ρεθύμνου 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates