Social Icons

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΞΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ Γ ΕΘΝΙΚΗ

 

"Κλειδώνουν" οι αλλαγές που θα υπάρξουν στη Γ' Εθνική από την ΕΠΟ και όπως φαίνεται κάθε ομάδα θα έχει δικαίωμα να έχει στο
ρόστερ της (και πιο συγκεκριμένα στη 18άδα κάθε αγώνα) τέσσερις ξένους. Συγκεκριμένα οι αλλαγές που συζητήθηκαν σε χθεσινή σύσκεψη στην ΕΠΟ έχουν να κάνουν με τις ηλικίες των παικτών, αλλά και τους ξένους οι οποίοι θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη νέα κατηγορία.
Όπως προκύπτει από τα παραπάνω καταργείται η υποχρεωτική χρησιμοποίηση νεαρών ποδοσφαιριστών κάτι το οποίο ίσχυε στη Δ΄ Εθνική, ενώ αντίθετα διατηρείται ο περιορισμός σχετικά με την χρησιμοποίηση έμπειρων παικτών άνω των 33.
Τέλος σ'ότι έχει να κάνει με την 18άδα των ομάδων θα μπορούν να έχουν σ'αυτή τέσσερις ξένους παίκτες, χωρίς να γίνονται διακρίσεις σε κοινοτικούς ή μη, ενώ ως ξένοι θα λογίζονται και οι ομογενείς.
Η έγκριση των παραπάνω αλλαγών αναμένεται να γίνει στις 28 Ιουνίου όταν και θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ. Στη συνέχεια θα υπάρξει δημοσιοποίηση της, ενώ θα σταλεί σε όλα τα σωματεία.
  http://www.aek365.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates