Social Icons

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

Φιλική τριάρα της Κορωνίδας Κοιλάδας στον Ποσειδώνα Διδύμων με σκόρερ τους Μπιτζή, Καμπιώτη και Σαμαρά (Βίντεο).

Σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας πού έγινε στο γήπεδο της Κοιλάδας η τοπική Κορωνίδα
κέρδισε την αντίστοιχη του Ποσειδώνα Διδύμων με σκορ 3-0 χάρη σε τρία τέρματα πού πέτυχαν ο Καμπιώτης, ο Μπιτζής και ο Σαμαράς.

Από την Κορωνίδα Κοιλάδας υπήρχαν οι απουσίες των Γιαννακόπουλου , Μέγα, Αλεξανδρή , Τσούνης, Λάμπρου, Κουτσαύτης   Ελένης και Κώστας Μπάζος για διάφορους λόγους.
Από τον Ποσειδώνα Διδύμων υπήρχαν δυο πολύ βασικές απουσίες του πρώτου σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος ο Κέλλης και ο Βαγγέλης Μπροδήμας.
Το φίλμ του αγώνα
Στο 10΄λεπτό δυνατό σουτ του Παπασταύρου έξω από την περιοχή η μπάλα πάνω από τα δοκάρια άουτ.
Στο 11΄λεπτό σουτ του Δήμιζα απέκρουσε ο Αλευράς.
Στο 12΄λεπτό σούτ του Τρέσα η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι άουτ.
Στο 14΄λεπτό η Κορωνίδα άνοιξε το σκορ όταν ο Τζιέρης με μπαλιά τρύπα έβγαλε τον Μπιτζή απέναντι από τον Αποστόλου και με πλασέ άνοιξε το σκορ 1-0.
Στο 25΄λεπτό πλασέ του Μπιτζή μέσα από την περιοχή η μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 36΄λεπτό πλασέ του Τζιέρη μέσα από την περιοχή έδιωξαν οι αμυντικοί του Ποσειδώνα πριν η μπάλα περάσει την γραμμή της εστίας.
Στο 45΄λεπτό διαγώνια μπαλιά του Τζιέρη στον Καμπιώτη μέσα στην περιοχή και ο τελευταίος με σουτ πάνω στην κίνηση έκανε το 2-0.
Στο 57΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αντωνόπουλου ο Διαμαντής με εντυπωσιακή απόκρουση στην δεξιά του γωνία κράτησε το μηδέν για την εστία του.
Στο 58΄λεπτό ψηλοκρεμαστό πλασέ του Μπιτζή έξω από την περιοχή η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χρήστου.
Στο  59΄λεπτό σουτ του Τζιέρη η μπάλα πάνω από τα δοκάρια άουτ.
Στο 60΄λεπτό σέντρα του Τρεσα από δεξιά , καρφωτή κεφαλιά του Α.Οψιμούλη μέσα από την περιοχή μπλόκαρε ο Διαμαντής.
Στο 67΄λεπτό κεφαλιά του Ι.Οψιμούλη ύστερα από κόρνερ του Τσίτσι η μπάλα πήγαινε προς τα δίχτυα , όμως πρόλαβαν και έδιωξαν οι αμυντικοί των γηπεδούχων.
Στο 75΄λεπτό τετ α τετ του Μπιτζή με τον Χρήστου έδιωξε δύσκολα ο τερματοφύλακας του Ποσειδώνα με τα πόδια.
Στο 83΄λεπτό η Κορωνίδα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 όταν ο Σαμαράς βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή , σούταρε για να διώξει δύσκολα ο Χρήστου με την μπάλα να φεύγει προς τα δεξιά , εκεί έγινε κάτοχος ο Παπασταύρου που σέντραρε και ο Σαμαράς με κεφαλιά έκανε το τελικό 3-0.
Στο 86΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σ.Μπάζου η μπάλα λίγο άουτ.

Κορωνίδα Κοιλάδας ( Θ.Τσιρόπουλος) : Αλευράς, Τζιέρης , Daniel, Παπασταύρου, Σαμαράς, Σελλής. Καρανάσιος, Μπιτζής , Καμπιώτης , Σ.Μπάζος , Μπούκουρης.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Κωτσαράς και Φλωρής.
Ποσειδώνας Διδύμων ( Β.Οψιμούλης) : Αποστόλου, Τρέσα, Προσύλης, Ι.Οψιμούλης, Μπάρδης, Γκιονάι, Σχοινάς, Παπαδημητρίου, Δήμιζας,Παπαχρήστου Οικονομόπουλος.  
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Σαλάκου, Τσίτσης, Αντωνόπουλος, Α.Οψιμούλης, Παπππάς, Δαγρές, Σ.Κονδύλης, Χρήστου, Οικονομόπουλος Α.Κονδύλης Πλατανίτης και Σερέτης.
  
Φάσεις και γκολ -Βίντεο












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates