Social Icons

Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Ο αποκλειστικός υπεύθυνος Δημήτρης Σφυρής, κατηγορεί ως πολέμιους τους Δημότες του Πορτοχελίου που ζητάνε ενημέρωση για την πορεία του έργου


Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,
ο απερχόμενος Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Δημήτρης Σφυρής, προκειμένου να κρύψει

την ανικανότητά του και την ανευθυνότητά του, συνεχίζει δίχως ντροπή να λέει ψέματα και να ψάχνει να βρει αλλού υπαίτιους για το Τουριστικό Καταφύγιο Πορτοχελίου.



Δεν μπορούμε να ανεχτούμε τα ψεύδη  και την υποκρισία του, αφού αυτός είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για την πορεία του έργου της κατασκευής του Τουριστικού Καταφυγίου Πορτοχελίου.

Με την αδικαιολόγητη ανοχή του, καταστρατηγήθηκαν οι αρχικοί όροι της μελέτης της κατασκευής του Τουριστικού Καταφυγίου, όπως αυτή είχε εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ερμιονίδας.
Με αποτέλεσμα σήμερα να έχει παραμορφωθεί το γραφικό λιμάνι του πανέμορφου Πορτοχελίου.
Εδώ και δυό χρόνια επανειλημμένως του τα είχα επισημάνει, με παρεμβάσεις μου στο Δημοτικό Συμβούλιο και στο διαδίκτυο και ο κ. Σφυρής προκλητικά αδιαφορούσε και με κατηγορούσε ως συκοφάντη.  
Τους λόγους για τους οποίους ανέχτηκε αυτή την καταστρατήγηση της αρχικής μελέτης, τους γνωρίζει μόνο ο Δημήτρης Σφυρής….
Αυτός ανέχτηκε το βουνίσιο κοκκινόχωμα, με το οποίο παράνομα μπαζώθηκε το λιμάνι του Πορτοχελίου και για το οποίο επιβλήθηκαν πρόστιμα και επέφερε μεγάλες καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση του έργου.
Και μετά από όλα αυτά είχε το θράσος να υπόσχεται ψευδώς και να παραπλανεί τους Πορτοχελιώτες ότι στο τέλος του 2017 θα ήταν έτοιμο το έργο και θα λειτουργούσε στην τουριστική περίοδο του 2018:

Βλέπετε την ψεύτικη υπόσχεση του Δημήτρη Σφυρή σε ανάρτησή του στο facebook το 2017:

Αγαπητοί συνδημότες, η υποκρισία του έφτασε στο αποκορύφωμα, αφού το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί μέχρι σήμερα, ένα χρόνο αργότερα από τις ψεύτικες υποσχέσεις του και αφού είναι γνωστό ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει το Τουριστικό Καταφύγιο Πορτοχελίου, δίχως την σύνδεσή του στο δίκτυο του βιολογικού καθαρισμού.
Ένα έργο, δηλαδή το αποχετευτικό δίκτυο Κρανιδίου – Πορτοχελίου, που αυτός το έχασε δύο φορές στην Δημαρχιακή του θητεία και ευτυχώς σήμερα αγωνίζεται να το περισώσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Και τώρα ο αποκλειστικός υπεύθυνος Δημήτρης Σφυρής, κατηγορεί ως υπαίτιους τους Δημότες του Πορτοχελίου, που δηλώνουν απερίφραστα ότι επιθυμούν την άμεση ολοκλήρωση του έργου και ζητάνε ενημέρωση για την πορεία του, (για να διατυπώσουν τις παρατηρήσεις τους και τυχόν ενστάσεις τους), προσπαθώντας έτσι να καλύψει την ανικανότητά του, την ανευθυνότητά του και την απραξία του.
Ποιος άραγε ενδιαφέρεται περισσότερο για την πραγματική ανάπτυξη και ευημερία του Πορτοχελίου;
Αυτός ή οι Πορτοχελιώτες τους οποίους στοχοποίησε ως πολέμιους;
Οι Πορτοχελιώτες, οι οποίοι ζουν, δραστηριοποιούνται και αγαπούν τον τόπο τους, έχουν κρίση και επίγνωση του τι ακριβώς συμβαίνει και δεν περιμένουν από κανέναν Σφυρή να τους υποδείξει το συμφέρον τους.


Τάσος Λάμπρου
Υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates