Social Icons

Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Α.Ο.Κρανιδίου -Α.Ο.Ερμιονίδας 46-98

Νάτοι νάτοι οι πρωταθλητές 

Πανάξια πρωταθλητές οι άντρες του Αθλητικού Ομίλου Ερμιονίδας ολοκλήρωσαν το
πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΚ στην πρώτη θέση και την επόμενη χρόνια θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής κατηγορίας.

Δείχνοντας για μια ακόμα φορά το υψηλό βαθμό συγκέντρωσης και λειτουργίας δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο του και έφτασε στην άνετη επικράτηση με σκορ 98-46.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν στον κόσμο από διοίκηση προπονητές και παίκτες για την παρουσία του στο γήπεδο σε αυτό το παιχνίδι γιορτή του συλλόγου όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια και δίνουμε ραντεβού για του χρόνου στο καινούριο πρωτάθλημα της Γ εθνικής.
Δεκάλεπτα : (13-24)(16-29) 29-53 (11-23)(6-22) 46-98 Διαιτητές: Γιακουμάκης - Κατσαρός Α.Ο.ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ(Λαλόγιαννης) : Παπαϊωάννου 4,Βραχνός 2,Καράϊ 3,Μπάζος 2,Σέλλα 7(1),Σαράντος 4,Κοντογιάννης 22(3),Μούγιος 2. Α.Ο.ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Διαμαντόπουλος - Σκορδής) : Ευστρατίου Πετ. ,Αγγελής 9(2),Θωμάς 9(2),Προσίλης 21(5),Γκολέμης 10(2),Αμπάλοφ 2,Δεβελέκος 9(3),Δαγρές 16 Ευστρατίου Παν. 17,Κατσάβελας ,Κορίζης 5,Πουλής .

Να μην ξεχάσουμε επίσης να υπενθυμίσουμε ότι λίγο πριν την Μεγάλη Εβδομάδα θα γίνει στην Ερμιόνη η προκριματική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων και νεανίδων στην οποία και θα συμμετέχει ο Αθλητικός Όμιλος Ερμιονίδας.

Νίκη και στο γυναικείο......
Για το πρωτάθλημα γυναικών της ΕΣΚΑΚ ο Α.Ο.Ερμιονίδας κέρδισε την Κυριακή το μεσημέρι στο κλειστό της Ερμιόνης την αντίστοιχη του Α.Ο.Κρανιδίου με σκορ 60-49 ύστερα από πολύ καλή εμφάνιση. 
Εδώ να αναφέρουμε ότι η γυναικεία ομάδα του Α.Ο.Ερμιονίδας απαρτίζετε από μικρά κορίτσια (Νεάνιδες) οι οποίες θα αγωνιστούν από τις 20 έως τις 22 Απριλίου στους Πανελλήνιους προκριματικούς αγώνες που θα γίνουν στο κλειστό της Ερμιόνης 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates