Social Icons

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Αστερίων Ινάχου-Πορτοχελιακός 1-5.

Εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη του Πορτοχελιακού στο γήπεδο της Προσύμνης απέναντι
στον Αστερίωνα Ινάχου με σκορ 5-1. Τόπ σκόρερ του Πορτοχελιακού ο Νίκος Λούμης ο οποίος πέτυχε δύο γκολ  . Τα άλλα τρία  γκολ ο Νίκος Λαζάρου, ο Ανάργυρος Λαζάρου  και ο Αλέξανδρος Σμαρνάρας.



Στο 15' λεπτό δυνατό σουτ του Ν.Λούμη από το κέντρο του γηπέδου ο Δομάζος ήταν εκτός θέσης και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 0-1.

Στο 20' λεπτό σέντρα από τα αριστερά από το Ν. Λαζάρου συστημένη στο κεφάλι του Σμαρνάρα ο οποίος στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με ωραία κεφαλιά αλλά ο επόπτης καταλογίζει λανθασμένα σε ΟΦΣΑΙΝΤ.

Στο 25' λεπτό ο Α. Λαζάρου  βγαίνει τετ-α-τετ μετά από μπαλιά του Ν. Λούμη, περνάει και τον τερματοφύλακα  και γράφει το 0-2.

Στο 30' λεπτό ο Παππάς από τα αριστερά συγκλίνει και με όμορφο σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-3 όπου ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 50' λεπτό διαγώνια πάσα από τον Α. Λαζάρου  στον Ν. Λαζάρου και ο τελευταίος υποδέχεται όμορφα τη μπάλα και με όμορφο σουτ στέλνει τη μπάλα στη δεξιά γωνία και κάνει το 0-4.

Στο 60' λεπτό ωραίος συνδυασμός από Α. Λαζάρου -Σμαρνάρα- Ν.Λαζάρου που ο τελευταίος κάνει μπαλιά στη περιοχή, βρίσκει το Ν. Λούμη  και αυτός με σουτ κάνει το 0-5.

 Η ομάδα του Ινάχου μείωσε σε 1-5 στο 80' με ψηλοκρεμαστό σουτ.

Αστερίων Ινάχου :______

Πορτοχελιακός : 1.Διαμαντής (85' Μάρκελος), 2.Μπέγκα, 3.Παπασταύρου, 4.Μπινιάρης, 5.Λούμης Ν., 6.Λαζάρου Α., 7.Παππάς, 8.Μεμάλι, 9.Σμαρνάρας, 10.Λαζάρου Ν., 11.Κουτσοποδιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates