Social Icons

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Ερμιονίδα-ΑΟΧ/Κισσαμικός 3-7

Ο Πούτσι με κεφαλιά κάνει το 1-1
Την ήττα με σκορ 7-3 γνώρισε η Ερμιονίδα μέσα στο Κρανίδι από τον Κισσαμικό

Στο 4΄λεπτό η πρώτη καλή φάση για τους γηπεδούχους όταν ο Τριμπόνιας είδε αμαρκάριστο τον Σκαρτσίλα απέναντι  από τον αντίπαλο τερματοφύλακα πού πλάσα ρε στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δικάρια.
Στο 10΄λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Τεγούσης με μπαλιά από το κέντρο του γηπέδου έβγαλε τον Αρναρέλη απέναντι από τον Στεφανίδη για να γίνει το 0-1.
Στο 8΄λεπτό ο Σαμαράς εκτέκεσε φάουλ από δεξιά και η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κισσαμικού.
Στο 12΄λεπτό σουτ του Simon η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Στεφανίδη.
Στο 21΄λεπτό το γήπεδο πήρε φωτιά όταν ο Σκαρτσίλας έβγαλε σέντρα από αριστερά και ο Πούτσι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο αριστερό «γάμα» του Παπαδόπουλου για να γίνει το 1-1.
Στο 29΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να πάρουν κεφάλι στο σκορ όταν ο Simon σούταρε μέσα από την περιοχή , η μπάλα αποκρούστηκε από το δεξί δοκάρι του Στεφανίδη και στην επαναφορά ο Αρναρέλλης με νέο σουτ έστειλε την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Στεφανίδη άουτ.
Στο 32΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Simon η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 36΄λεπτό ο Kadima Φαζός έπαιξαν βόλεϊ στην περιοχή με το κεφάλι με την μπάλα να φτάνει στον Riski ο οποίος με πλασέ έβαλε μπροστά τους Κρητικούς στο σκορ.
Στο 46΄λεπτό ο Simon με ωραία μπαλιά από δεξιά βρήκε τον Kadima έξω από την περιοχή ο οποίος με σουτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Στεφανίδη για να γίνει το 1-3.
Στο 51΄λεπτό κεφαλιά του Τζιέρη η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Παπαδόπουλου.
Στο 55΄λεπτό σέντρα του Τόλι από δεξιά , δυνατό σουτ του Αρναρέλη στην κίνηση , η μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 1-4.
Στο 57΄λεπτό σουτ του Simon η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι άουτ.
Στο 59΄λεπτό ο Τριμπόνια με ωραία ενέργεια απέφυγε τον Αρναούτογλου και με σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε για την Ερμιονίδα σε 2-4.
Στο 63΄λεπτό σέντρα σούτ του Κασαπίδη η μπάλα ΄πάνω από τα δοκάρια του Παπαδόπουλου .
Στο 72΄λεπτό ο Αποστολόπουλος σούταρε , η μπάλα ΄κόντραρε στον Τζιέρη και κατέληξε στα δίχτυα του Στεφανίδη για να γίνει το 2-5.
Στο 79΄λεπτό ο Simon συνδυάστηκε με τον Γκίνη ο οποίος σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής η μπάλα χτύπησε πρώτα στο αριστερό και μετά στο δεξί δοκάρι για να καταλήξει στα δίχτυα και να  γίνει το 2-6.
Στο 86’ λεπτό ο Αρναρέλης με σούτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-7.
Στο 91΄λεπτό ο Μακρίδης ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα του Κισσαμικού και το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο παθών.
Διαιτητής του αγώνα ο Κώστας Ανδριανός από την Αχαια με βοηθούς τους Σπήλιο Οικονόμου ( Αχαΐα) και Γιάννη Καραλή από την Ηλεία.
Ερμιονίδα ( Θ.Στάικος) : Στεφανίδης, Κασαπίδης. Σαμαράς, Τζιέρης, Μπιμπισίδης, Κορνελάτος, Τριμπόνιας. Tresa, Σ( 50΄Γεωργακόπουλος), Σκαρτσίλας,( 76΄Καλογιάννης),  Πούτσι, Αρβανιτάκης.( 60΄Μακρίδης).
Α.Ο.Χ/Κισσαμικός ( Γιώργος Πετράκης) : Παπαδόπουλος, Τόλι, Αρναούτογλου, Ζιούλης, Φαζός, Kadima, Simon ( 81; Βρεττός), Γκίνη, Τεγούσης, ( 65΄Σαλιάκας), Riski, ( 70΄Αποστολόπουλος), Αρναρέλης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates