Social Icons

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Ποσειδώνας Διδύμων-Πανασιναικός 2-3




Ακόμη μία γκέλα για τον Ποσειδώνα Διδύμων πού έχασε στην έδρα του από τον Πανασιναικό με 3-2 και έμεινε
για πέμπτη αγωνιστική χωρίς νίκη. Η ομάδα των Διδύμων προσπάθησε να πετύχει κάποιο γκολ με μακρινά σουτ εκτός περιοχής .

Εδώ να αναφέρουμε και την φάση του 15 λεπτού όπου ο διαιτητής Ζώης αρνήθηκε πέναλτι στον Ποσειδώνα όταν οι αμυντικοί της Ασίνης ανέτρεψαν τον Μπροδήμα μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα στον παίκτη των Διδύμων.



Το φιλμ του αγώνα



10’ λεπτό. Ο Καζάς μπήκε από αριστερά απέφυγε τον Αποστόλου σούταρε και οι αμυντικοί των γηπεδούχων απέκρουσαν πριν η μπάλα  περάσει την γραμμή.

14’ λεπτό. Δυνατό σουτ του Αντωνόπουλου έξω από την περιοχή απέκρουσε δύσκολα στην δεξιά του γωνία ο Τσακάλης.

15΄λεπτό. Ανατροπή του Μπροδήμα μέσα στην περιοχή από τους αμυντικούς και ο διαιτητής  Ζώης αντί να δείξει την άσπρη βούλα έδειξε κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή του Ποσειδώνα.

20’ λεπτό. Δυνατό σουτ του Μπροδήμα μπλόκαρε ο Τσακάλης.

28’ λεπτό. Δυνατό σουτ του Μπροδήμα απέκρουσε δύσκολα στην αριστερή του γωνία ο Τσακάλης. Στην συνέχεια η μπάλα πήγε στον Ψύχο πού ξεκίνησε αντεπίθεση και αφού η μπάλα πέρασε από τον Καββέζο,αυτός άλλαξε με τον   Λάπατα  πού έδωσε τον Καζά πού είχε φύγει στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ από  ύψος της  μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 0-1.

33’ λεπτό. Οι αμυντικοί πρόλαβαν την τελευταία στιγμή τον Αντωνόπουλο πρίν γίνει απειλητικός για την εστία του Τσακάλη.

38’ λεπτό. Ο Καζάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ποσειδώνα κάνοντας το 0-2.

56’ λεπτό. Ο Λάπατας με απευθείας εκτέλεση φάουλ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Αποστόλου ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-3.

58’ λεπτό. Εκπληκτική απόκρουση του Τσακάλη ύστερα από καρφωτή κεφαλιά του Αποστόλου.

61’ λεπτό  Ο Αποστόλου πλάσσαρε τον Τσακάλη πού απέκρουσε σωτήρια και στην επαναφορά ο Μπροδήμας με πλασέ μείωσε σε 1-3.

66’ λεπτό. Δυνατό σουτ του Τοπάλλι η μπάλα αποκρούστηκε από το δεξί δοκάρι του Αποστόλου.

70’ λεπτό. Πάσα του Τρέσα από δεξιά στον Μπροδήμα και αυτός από το σημείο του πέναλτι με πλασέ μείωσε σε 2-3.

72’ λεπτό. Σέντρα του Αποστόλου από δεξιά ο Καββεζός στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι της εστίας του..

73’ λεπτό. Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να κάνουν το 3-3 όταν ο Αντωνόπουλος σέντραρε από δεξιά και ο Μπροδήμας μπροστά από τον Τσακάλη δεν έπιασε καλά την κεφαλιά πού έφυγε έξω.

84’ λεπτό. Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αντωνόπουλου μπλόκαρε δύσκολα στην δεξιά του γωνία ο Τσακάλης.

Ποσειδώνας Διδύμων : Αποστόλου, Μπροδήμας, Μπάρδης, Μούγιος, Στεργίου, Τρέσα, Αποστόλου, Κοτσοβός, Δήμιζας,( 32’ Προσύλης),  Αντωνόπουλος, Gjonaj ( 78’ Παρδάλης).

Πανασιναικός : Τσακάλης, Παπαγεωργίου ( 65Temelkov), Μακαρατζής, Ψύχος, Παπασαραντόπουλος, Καββέζος, Παπαδημητρίου, Καζάς,( 43’ λ.τρ. Κωτσιόπουλος),  Κυριαζής, Λάπατας, Topalli( 78΄ Κουτσοποδιώτης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates