Social Icons

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

ΔΥΟ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ- Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΥ

Τα σπασμένα καθίσματα της νέας εξέδρας του Κρανιδίου
Οι πενήντα  περίπου οπαδοί του Αχαρναικού πικραμένοι από την ήττα της ομάδας τους την Κυριακή το απόγευμα  ξέσπασαν
στα καθίσματα και της σιδερένιες πόρτες εισόδου της νέας εξέδρας του γηπέδου του Κρανιδίου. Η ζημιά  είναι  σχετικά μεγάλη αφού δύο καθίσματα  και οι δύο σιδερένιες πόρτες έσπασαν όπως βλέπετε στην φωτογραφία . Ίσως  δεν έχουν μάθει να χάνουν για δεύτερη φορά.
 Και απ ότι βλέπουμε η διοίκηση του Αχαρναικού έβγαλε και ευχαριστήριο δελτίο τύπου προς τους οπαδούς της πού συνόδευσαν την ομάδα στο Κρανίδι.

Οι φίλαθλοι του Αχαρναικού εισέρχονται στο γήπεδο
Διαβάστε :

«Στα πλαίσια της 15ης Αγωνιστικής ο Αχαρναϊκός κλήθηκε να αντιμετωπίσει στην έδρα της την Ερμιονίδα. Αυτό που εμείς σαν Διοίκηση κρατάμε από αυτό τον αγώνα είναι ο φίλαθλος κόσμος του Αχαρναϊκού που για άλλη μία φορά ταξίδεψε δίπλα στην ομάδα της καρδιάς του για να την στηρίξει σε μία ακόμη αναμέτρηση.
Μπορεί το αποτέλεσμα (2-­1 και μία κόκκινη κάρτα στην αρχή του 2ου ημιχρόνου) να μας αδίκησε όμως εμείς δεν το βάζουμε κάτω! Ευχαριστούμε θερμά τους φιλάθλους που στέκονται συνεχώς δίπλα μας, ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι ο 12ος παίκτης μας, ο λόγος να συνεχίζουμε».




Σημ. : Η συγκεκριμένη εξέδρα στον αγώνα με την ΑΕΚ γέμισε από 500 περίπου οπαδούς των φιλοξενουμένων και δεν συνέβη το παραμικρό παρά την απώλεια βαθμών που είχε η ΑΕΚ. Χαρακτηριστικό είναι και τα συγχαρητήρια που έδωσε ο Γενικός αστυνομικός διοικητής Αργολίδας στον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ιωσήφ Μερτύρη λέγοντας του χαρακτηριστικά : " Συγχαρητήρια πρόεδρε για την άψογη  οργάνωση του αγώνα. Πρώτη φορά βλέπω σε τόσο κρίσιμο αγώνα"
Αυτό για την άψογη φιλοξενία  και ασφάλεια που παρέχει η Ερμιονίδα στους φιλοξενούμενους.
Και επίσης σε όλους τους εκτός έδρας αγώνες της Ερμιονίδας οι φίλαθλοί της ήταν ΑΨΟΓΟΙ χωρίς να προκαλέσουν το παραμικρό και έχουν σεβαστεί τα γήπεδα πού έχουν φιλοξενηθεί και φυσικά όπως γνωρίζει όλη η φίλαθλοι Ελλάδα δεν ήταν μόνο 20..........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates