Social Icons

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗ



***ΚΟΠΗΚΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 40ΑΡΙ ΤΟΥ YO YO TEST, ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ.
***ΚΟΠΗΚΕ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΠΑΤΗΣΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΡΗ ΓΡΑΜΜΗ!
***ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ Ο ΡΕΦΕΡΙ ΤΗΣ ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΤΕΣΤ.
***Ο ΝΤΑΛΑΣ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ.
***ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΧΟΛΙΑΖΑΝ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ.
 
 
Είναι από τις στιγμές που κάποιος… τρελαίνεται όσο ψύχραιμος και αν θέλει να παραμείνει. Με το δίκιο του ο Κώστας Ιωαννίδης (Αργολίδας), διαιτητής της Σούπερ Λίγκας, ξέσπασε μετά τα αγωνιστικά τεστ και χτυπιόταν επειδή είναι αναγκασμένος να τρέξει σε ένα μήνα. Ο ρέφερι αντίκρισε την κόκκινη κάρτα μισό βήμα πριν πατήσει τη γραμμή του τερματισμού στο 17.3 του γιο γιο τεστ ενώ το όριο είναι το 17.4. Δηλαδή κόπηκε στα τελευταία 40 μέτρα, επειδή για λίγο δεν πάτησε πάνω στην άσπρη γραμμή!Δεν είναι ότι είχε κουραστεί και δεν μπορούσε να το βγάλει! Ηδη είχε διανύσει τα 1.700 μέτρα του τεστ αυξανόμενης έντασης.
Το παραπάνω χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της αυστηρότητας με την οποία ο Ντάλας αντιμετώπιζε τα αγωνιστικά τεστ των διαιτητών της Σούπερ Λίγκας ενώ φάνηκε να χαλαρώνει κάπως στα αγωνιστικά τεστ των βοηθών.

Αυτός είναι και ο λόγος που… αποδεκατίστηκε ο πίνακας της Σούπερ Λίγκας αφού κόπηκαν συνολικά επτά διαιτητές και μόνο τέσσερις βοηθοί.  Ολοι όσοι δεν τα πέρασαν αναμένεται να έχουν περιθώριο ενός μήνα για να τρέξουν ξανά. Το καλό είναι ότι έψαχναν ημερομηνία για να την ανακοινώσουν από χθες.
 
ΠΗΓΗ : http://sfyrigmata.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates