Social Icons

Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

Ξεκίνησε την προετοιμασία της η ανανεωμένη Κορωνίδα Κοιλάδας.

Με αρκετά νέα πρόσωπα ξεκίνησε η προετοιμασία της Κορωνίδας Κοιλάδας
Με τον καθιερωμένο αγιασμό, ξεκίνησε χθες η προετοιμασία της Κορωνίδας Κοιλάδας   για την περίοδο 2019-2020.
Το παρών έδωσε σχεδόν σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου με επικεφαλής τον πρόεδρο της ομάδας Δημήτρη Τσιρτσίκο.
Μετά από μία σύντομη ομιλία του προπονητή της ομάδας , Θανάση Τσιρόπουλου , καλωσόρισαν και επίσημα τους παίκτες, ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Τσιρτσίκος  και ο γενικός αρχηγός Παναγιώτης Ηλιού οι οποίοι εξήγησαν τι θέλουν από αυτούς και τους ευχήθηκαν καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς.  
Οι “κυανόλευκοι ” με αρκετές αλλαγές στο ρόστερ αφού έχει γίνει προσθήκη επτά ποδοσφαιριστών    θα επιδιώξουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα στην Α1 Αργολίδας  παίζοντας παράλληλα όμορφο ποδόσφαιρο προσελκύοντας ακόμη περισσότερο τους φιλάθλους.
Από την πρώτη προπόνηση έλειψαν ο Κώστας Μπάζος ο οποίος υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία στην Ρόδο και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα την Τετάρτη (07/08), ο αρχηγός της ομάδας Παναγιώτης Μέγας  και ο Γιάννης Λάμπρου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και ο Αδριανός Αλεξανδρής .

Στον μεταγραφικό τομέα θα γίνουν ακόμα  δύο  προσθήκες   με τον ένα  ποδοσφαιριστή να προέρχεται και αυτός από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με πολύ μεγάλη εμπειρία  και ο άλλος  από ομάδα της Ερμιονίδας ενώ ανανέωσε την συνεργασία του με τους «κυανόλευκους» και ο 27χρονος αριστεροπόδαρος επιθετικός  Γιάννης Γιαννακόπουλος ο οποίος είναι «γέννημα –θρέμμα» της ομάδας.
Τέλος θα υπάρξει και μία μεταγραφή στο προπονητικό τιμ με όνομα έκπληξη ……

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates