Social Icons

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Σκληρή ανακοίνωση του Αργοναύτη Νέας Κίου για την διαιτησία με τον Ποσειδώνα Λουτρακίου.

Σκληρή ανακοίνωση για την διαιτησία του εκτός έδρας αγώνα του με τον Ποσειδώνα
Λουτρακίου πού έγινε το Σάββατο εξέδωσε πριν από λίγο η ομάδα μπάσκετ του Αργοναύτη Νέας Κίου . Να αναφέρουμε ότι ο αγώνας έληξε με 76-66 υπέρ των  γηπεδούχων.

Αναφέρει : 

"Σας βαρεθήκαμε και κάνετε ό,τι μπορείτε για να σας μισήσουμε.
Άσχετοι με το άθλημα, ανεπαρκείς, εκδικητικοί, είρωνες και κουτοπόνηροι. Πλην -δυστυχώς-ελάχιστων εξαιρέσεων.
Τα λάθη δικαιολογούνται, η συμπεριφορά όχι.
Τι να πρωτοπούμε για τον αγώνα μέσα στο Λουτράκι; Ένας διαιτητής που θα ήταν για γέλια αν δεν διέπραττε τέτοια ασέλγεια πάνω στην ομάδα μας.
Για τον συγκεκριμένο έχουμε ζητήσει εξαίρεση και του έχουμε πει τόσα και τόσα που θα έπρεπε να έχει τα παντελόνια να δηλώσει κώλυμα αφού η Ένωση κωφεύει και μας τον ορίζει πάλι συντελώντας έτσι στην γελοιοποίηση του αθλήματος που υπηρετούμε.
Καθαρό φάουλ αντίπαλου αθλητή ενώ φεύγουμε σε αιφνιδιασμό με σκορ 66-63 με 1:24 για τη λήξη να μην σφυρίζεται τίποτα, αντιαθλητικά φάουλ που σφυρίζονται σαν απλά, κατασκηνώσεις αντιπάλων στην ρακέτα μας με 3" να μην σφυρίζονται ποτέ, προστασία του αντίπαλου ψηλού και άλλα πολλά ωραία...
Μετά από πολύ κόπο και χρόνο καταφέραμε να φέρουμε κόσμο στο γήπεδο που να θέλει να δει μόνο μπάσκετ χωρίς βρισίδια και επεισόδια. Όλα αυτά χωρίς λεφτά, προέδρους, χορηγίες και δημόσιες σχέσεις.
Έχουμε στήσει μια ακαδημία 100 παιδιών που αρχίζει να αποφέρει καρπούς και στηριζόμαστε πάνω της. Χάνουμε τα Σαββατοβραδα μας πληρώνοντας τις βενζίνες από την τσέπη μας για να παίξουμε μπάσκετ και γυρίζουμε στα σπίτια μας αηδιασμένοι.
Και αυτό που εισπράττουμε επί χρόνια είναι μια ανεξήγητη προκατάληψη. Οι διαιτητές με το που σφυρίζουν κάτι εναντίον μας, μας κοιτάζουν να δουν αν θα αντιδράσουμε για να μας ρίξουν τεχνική ποινή!
Δεν αρνούμαστε ότι έχουμε κάνει τα λάθη μας αλλά αυτή η προκατάληψη αγγίζει τα όρια του σκανδάλου.
Η Ένωση νίπτει τας χείρας της και λέει πως αυτοί είναι οι διαιτητές μας και είστε γκρινιάρηδες αγνοώντας  πως έχουν γίνει οι ίδιοι ανέκδοτο μεταξύ των ομάδων και πως όλοι φωνάζουν.
Σκεφτήκαμε πολύ πριν βγάλουμε αυτή την ανακοίνωση και ξέρουμε ότι θα μας χορτάσετε τεχνικές ποινές τώρα που έχετε και την δικαιολογία. Αλλά μας χορταίνεται έτσι κι αλλιώς οπότε...
Ο κόσμος μας βράζει. Δεν ζητάμε τίποτα άλλο από το 50-50 εντός και εκτός έδρας.
Η οικογένεια του Αργοναύτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates