Social Icons

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Νίκος Μητροσύλης-Γιάννης Παπαντωνίου



Δύο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι
έγραψαν την δική τους ιστορία στο Αργολικό ποδόσφαιρο . Ο λόγος για τον Νίκο Μητροσύλη ο οποίος είναι γέννημα-θρέμμα του Παμμηδεατικού  και τον Γιάννη Παπαντωνίου ( Τζιράκη), γέννημα -θρέμμα του Ποσειδώνα Διδύμων.
Ο Νίκος Μητροσύλης εκτός από τον Παμμηδεατικό έχει αγωνιστεί στον Εθνικό Τολού(Δ΄Εθνική), την Αθηναίδα   και τον Παναυπλιακό .  Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας ασχολείται με την προπονητική. Εχει βρεθεί στον πάγκο του Παναυπλιακού ( Δ΄Εθνική) στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του τον Παμμηδεατικό , τον Δρεπανιακό Αστέρα, την Μπουμπουλίνα Σπετσών ενώ σήμερα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία του Ποσειδώνα Διδύμων τον οποίο ανέλαβε λίγο πρίν το φινάλε της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου σε μία δύσκολη εποχή για τον σύλλογο ο οποίος βρισκόταν με το ένα πόδι στην Α2 Κατηγορία και κατάφερε να τον σώσει.




Ο Γιάννης Παπαντωνίου εκτός από τον Ποσειδώνα είχε την τύχη να αγωνιστεί στις δύο μεγαλύτερες ομάδες του Αργολικού ποδοσφαίρου τον Παναργειακό και τον Παναυπλιακό. Σήμερα βρίσκεται εκτός ποδοσφαίρου και παρακολουθεί την αγαπημένη του ομάδα από την εξέδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates