Social Icons

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Εξάσφαιρος ο Ποσειδώνας ισοπέδωσε τον Παναυπλιακό με 6-0 . Οργια του Κοτσοβού που πέτυχε χατ τρικ.





Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο ο
Ποσειδώνας Διδύμων ισοπέδωσε τον Παναυπλιακό φιλοδωρώντας τον με έξι γκολ και έχασε ακόμα άλλα τέσσερα για να κάνει αστρονομικό το σκορ.  Οι γηπεδούχοι είχαν στην σύνθεσή τους τον δαιμόνιο Κοτσοβό ο οποίος εκτός από τα  τρία γκολ πού πέτυχε σέρβιρε άλλα τρία γκολ στον Κέλλη πού όμως δεν είχαν θετική κατάληξη.

Από την άλλη η ιστορική ομάδα του Παναυπλιακού έμεινε για τέταρτη συνεχή αγώνα χωρίς να σκοράρει ενώ έχει δεχτεί 19 !!!!! γκολ. Είναι κρίμα για αυτή την ομάδα με την βαριά φανέλα και ιστορία που κουβαλάει να διασύρετε και να δέχεται έξι και επτά γκολ.
  


Γκολ με το « καλημέρα» () για τους γηπεδούχους όταν ο Καρατάσος ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον A.Tresa  και ο Κέλλης από την άσπρη βούλα άνοιξε το σκορ.1-0

Στο λεπτό κεφαλιά του Αντωνόπουλου ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Α.Κονδύλη η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Συγριμή.

Στο 14΄λεπτό ο Συγριμής απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ πλασέ του Μπροδήμα.

Στο 15΄λεπτό ο Μιχαλόπουλος έχασε μοναδική ευκαιρία να κάνει το 1-1 όταν βρέθηκε τετ α τετ με τον Χρήστου αλλά το άτσαλο πλασέ πού έκανε έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Χρήστου.

Στο 18΄λεπτό οι ποδοσφαιριστές του Παναυπλιακού ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Rrezhda , όμως δεν είχαν δίκιο γιατί ο αμυντικός των γηπεδούχων έδιωξε την μπάλα καθαρά.

Στο 24΄λεπτό ο Καρατάσος έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή ύστερα από βαθιά μπαλιά από το κέντρο του γηπέδου αλλά την τελευταία στιγμή τον πρόλαβε ο Α.Κονδύλης και έδιωξε.

Στο 26΄λεπτό σουτ του Κέλλη από καλή θέση η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 28΄Κέλλης και Κοτσοβός έκρυψαν την μπάλα στην περιοχή αλλά την τελευταία στιγμή πρόλαβαν οι αμυντικοί και έδιωξαν.

Στο 29΄λεπτό πλασέ του Μπροδήμα από πλάγια η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 30΄πάσα του Αντωνόπουλου από δεξιά στον A.Tresa ο οποίος πέρασε την μπάλα πάνω από τους αμυντικούς και στην κάθοδο της μπάλας με πλασέ έκανε το 2-0.

Στο 35΄λεπτό ο Κέλλης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Κοτσοβός με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο 44΄λεπτό  ο Κοτσοβός με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 4-0.

Στο 47΄λεπτό σουτ του Μιχαλόπουλου μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Χρήστου.

Στο 49΄λεπτό σέντρα του Κέλλη από δεξιά ο Κοτσοβός με σούτ πάνω στην κίνηση έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Στο 53΄λεπτό σέντρα του Μπροδήμα  από δεξιά  πλασέ του Κοτσοβού μέσα από την περιοχή , η μπάλα στα δίχτυα και 5-0.

Στο 60΄λεπτό σέντρα του Κοτσοβού από δεξιά  σουτ του Κέλλη η μπάλα δίπλα από το  αριστερό κάθετο δοκάρι άουτ..


Στο 70΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μιχαλόπουλου έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Χρήστου.

Στο 76΄λεπτό σέντρα του Κοτσοβού από δεξιά ο Κέλλης έπιασε ανάποδο ψαλιδάκι όμως η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σιγριμή άουτ.

Στο 78΄και 79΄σε δύο φάσεις καρμπόν σουτ του Κέλλη λίγο άουτ.
Στο 80΄σούτ του Αντωνόπουλου απέκρουσε ο Συγριμής.

Στο 76΄λεπτό δυνατό σουτ του Κέλλη από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Συγριμή για να γίνει το 6-0.

Ποσειδώνας  Διδύμων (Ν.Μητροσύλης .): Χρήστου, Μπροδήμας (56΄Ε.Προσίλης .), Μούγιος (75΄ Οικονομόπουλος), Κοτσοβός, Α.Κονδύλης . (75΄ Μπάρδης), Κέλλης , Προσίλης, A.Tresa., Αντωνόπουλος, Μέλσι


ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ (Π. Πανόπουλος .): Συγριμής, Καμπόσος (62΄ Γκρίτζαλης), Σταθογιαννόπουλος, Μαρκόπουλος, Καρατάσος (38΄Κουγιάς), Beguli , Γιαννακάκης, Κλειούφης, Rrezhda, Μιχαλόπουλος (73΄ Τόσκας), Gradinaru.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates