Social Icons

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Ποσειδώνας Διδύμων : Απέκτησε Παν.Πλατανίτη και Ερ. Κοροντίνη





Ποδοσφαιριστές του Ποσειδώνα Διδύμων είναι από το μεσημέρι του Σαββάτου ( 24/10) ο
Παναγιώτης Πλατανίτης και ο Ερρίκος Κοροντίνης. Μάλιστα ο δεύτερο ήταν σήμερα στο γήπεδο όπου η νέα του ομάδα αντιμετώπισε τον Πανασιναικό. 
Και οι δύο ποδοσφαιριστές θα ενσωματωθούν με την νέα τους ομάδα από την Δευτέρα ( 26/10).
 
Ο Παναγιώτης Πλατανίτης

Ο Παναγιώτης Πλατανίτης είναι 23 χρονών και αγωνίζεται στην επίθεση. Επιστέφει στον Ποσειδώνα ύστερα από  πέντε χρόνια αφού είχε φορέσει την φανέλα του την περίοδο 2010-2011 έχοντας αγωνιστεί σε 11 αγώνες. Από το καλοκαίρι του 2011 έως και το 2014 ο Παναγιώτης Πλατανίτης, λόγω των σπουδών του στο ΤΕΙ Κεφαλονιάς, αγωνιζόταν σε ομάδες της Κεφαλονιάς (Α.Ο. Εικοσιμίας, Πανκεφαληνιακός και Α.Ο.Κ.Ι.), κατορθώνοντας μάλιστα να κατακτήσει ισάριθμα Κύπελλα και με τις 3 ομάδες του. Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με την Κορωνίδα Κοιλάδας σε τρείς αγώνες και την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου μετακόμισε στον Πειραϊκό ομάδα της Β κατηγορίας Πειραιά  .  
Ο Ερρίκος Κοροντίνης

Ο Ερρίκος Κοροντίνης είναι 18 ετών και αγωνίζεται στην επίθεση. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αστέρα Θερμησίας και στην συνέχεια πήγε στην ΑΕΚ Κρανιδίου όπου αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία μέχρι το καλοκαίρι του 2014. Το καλοκαίρι του 2014 και με την άνοδο της Ένωσης Ερμιονίδας στην Football League γίνεται μέλος της ομάδας Νέων όπου και αγωνίστηκε σε όλους τους αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates