Social Icons

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

FOOTBALL LEAGUE : Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ


Λίγες ώρες μείνανε από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της football league για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Ένα πρωτάθλημα πού στον
νότιο όμιλο θα υπάρχει και η συμμετοχή της δικής μας ομάδας της Ένωσης Ερμιονίδας. Εάν πριν από δέκα χρόνια έλεγες σε κάποιον φίλαθλο ότι θα υπάρχει ομάδα στην football league ή Β Εθνική όπως λεγόταν τότε θα σε κοίταγε παράξενα και θα σου συνιστούσε ένα καλό ψυχολόγο για εξέταση.
 Και όχι μόνο αυτό αλλά ότι θα ήσουν και αντίπαλος της μεγάλης ΑΕΚ και ότι σε κάποιες αγωνιστικές θα μπει η ομάδα στο μεγαλύτερο γήπεδο της χώρας το Ολυμπιακό Στάδιο να αγωνιστεί σε επίσημο  παιγνίδι ,  ε τότε...... Να όμως πού όλα γίνονται  Εκτός βέβαια από την ΑΕΚ βέβαια υπάρχουν ομάδες με πολύ μεγάλη ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο όπως ο Φωστήρας ή ο φονέας των γιγάντων όπως τον ξέρουν οι ποδοσφαιρόφιλοι, ο Απόλλωνας Αθηνών ή ελαφρά ταξιαρχία, ο Παναιγιάλειος, η Παναχαική, ο Πανηλειακός η Καλλιθέα , τα Χανιά, η Επισκοπή , ο Ηρακλής Ψαχνών .
Εκτός από την ομάδα μας πού θα δώσει εξετάσεις σε αυτό το επαγγελματικό πρωτάθλημα θα πρέπει και εμείς οι  φίλαθλοι της Ερμιονίδας να δόσουμε τις δικές μας εξετάσεις, να αποδείξουμε ότι αξίζουμε την θέση σε αυτή την μεγάλη κατηγορία  να είμαστε κοντά στην ομάδα και  με την παρουσία μας στους εντός έδρας αγώνες , να μήν υπάρχει ούτε ένα κάθισμα άδειο και το πιό σημαντικό πάντα με κόσμιο τρόπο γιατί οποιαδήποτε παρεκτροπή θα είναι επόδυνη για την ομάδα και τα πρόστιμα της football league είναι πολύ μεγάλα.

Δίνουμε ενα μεγάλο ραντεβού για την Κυριακή το μεσημέρι στις 4 στο νέο ανακαινισμένο γήπεδό μας.

ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ Β ΕΘΝΙΚΗ 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates