Social Icons

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΔΙΔΥΜΩΝ-ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ 3-0 ΜΕ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΟΥΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΟΥ BIRO

Δύο γκολ ο Κούσης με την Ενωση Λέρνας



Πρώτο τρίποντο για τον Ποσειδώνα Διδύμων απέναντι στην......
 Ένωση Λέρνας με σκορ 3-0. Και τα τρία γκολ του αγώνα σημειώθηκαν στο πρώτο τριαντάλεπτο του αγώνα. Μετά η ομάδα των Διδύμων προσπάθησε να πετύχει κάποιο τέρμα χωρίς αποτέλεσμα. Η ομάδα της Λέρνας δεν έδειξε κάτι σπουδαίο και δεν απείλησε τους γηπεδούχους σε κανένα σημείο του αγώνα.
Το σκορ άνοιξε στο 12’ λεπτό ο Μπροδήμας έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Biro με κεφαλιά –ψαράκι από το σημείο του πέναλτι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 15’ λεπτό  ο Ούσιος απέκρουσε ασθενώς δυνατό σουτ του Αντωνόπουλου από αριστερά και στην επαναφορά ο Κούσης με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Στο 28΄λεπτό ο Αργ. Αποστόλου κέρδισε πέναλτι από τους αμυντικούς  της Λέρνας . Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Κονδύλης αλλά ο Ουσιος απέκρουσε και στην επαναφορά ο Κούσης που καραδοκούσε με νέο σουτ έκανε το τελικό 3-0.  Κάποιες καλές ευκαιρίες είχαν οι γηπεδούχοι να ανεβάσουν το δείκτη του σκορ με τον Κούση όμως μία κεφαλιά και ένα σουτ του έμπειρου επιθετικού  η μπάλα έφυγε άουτ.
Ποσειδώνας  Διδύμων : Αποστόλου Ι. , Μπροδήμας, ( 63’ Δήμιζας), Μπάρδης,( 77’ Οικονομόπουλος),  Ψωμάς, Στεργίου. Tressa, Αντωνόπουλος, Biro, ( 72’ Μέλση), Κούσης, Κονδύλης, Αποστόλου Αργ.
Ένωση Λέρνας : Ούσιος, Πιτουράς, ( 50’ Μπούνος), Μπούρης, Κατσίρης, Πιτερός, ( 50’ Θεολόγου), Βόγκλης, Λαπάτας, Διαμαντής, Γάτσιος, Λαγκριδώνης, Κούγιας, ( 63’ Ντάκαρης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates