Social Icons

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

ΔΟΞΑ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ-ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 0-1






 Πρωταθλήτρια και επίσημα είναι από το απόγευμα της Κυριακής η Ενωση Ερμιονίδας ύστερα από την νίκη πού πέτυχε μέσα στην Μανωλάδα με 0-1. Στο πρώτο ημίχρονο η
Ερμιονίδα ήταν σε γενικές γραμμές ελαφρώς καλύτερη, καθώς είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, με τη Δόξα να βγαίνει μπροστά με αντεπιθέσεις. Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τους Δήμα, Λαζάρου και Μουκίδη, τα σουτ των οποίων έδιωξε ο Τσάκωνας. Από την πλευρά της η Δόξα είχε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 41’, όταν ο Νιφορόπουλος μπήκε κατά μέτωπο στην αντίπαλη περιοχή και εντελώς μόνος του έστειλε τη μπάλα στα χέρια του Πονηρού, ενώ στο 43’ νέα μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Νικολόπουλος σούταρε, ο Πονηρός απέκρουσε, η μπάλα επέστρεψε στον Νικολόπουλο, με τους αμυντικούς να διώχνουν. Στην επανάληψη το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε, με τους πρωταθλητές του ομίλου να συνεχίζουν το πρέσινγκ και να κυνηγούν το γκολ. Στο 63’ στάθηκαν όμως άτυχοι αφού σε σέντρα σουτ του Παπανικολάου η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 71’ ο δικός μας Κώστας Βλαχόπουλος έκλεψε τη μπάλα στη μέση του γηπέδου, βγήκε μπροστά κι ενώ τον μάρκαρε παίκτης της Δόξας «τράβηξε» υπό πίεση ένα δυνατό σουτ από τα 30 μέτρα, αφήνοντας άγαλμα τον Τσάκωνα (0-1). Μάλιστα στο αμέσως επόμενο λεπτό η Ερμιονίδα θα μπορούσε να έχει «κλειδώσει» τη νίκη, αλλά ο Παπανικολάου μόνος του νικήθηκε από τον Τσάκωνα.
Οι συνθέσεις
ΔΟΞΑ: Τσάκωνας, Νιφορόπουλος, Μπίζος, Νικολακόπουλος (72’ Μιχαηλίδης), Καλλιβωκάς, Δαβουρλής, Νικολόπουλος (44’ Σεϊτάι), Κυριαζόπουλος, Μελετίδης, Μικελάτος, Κωστής. ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Πονηρός, Παπανικολάου (87’ Βιρβίλης), Σαμαράς (75’ Μπούρας), Τσώνης (54’ Σχινάς), Κολόκας, Μαυρόπουλος, Μουκίδης, Τζιέρης, Λαζάρου, Δήμας, Βλαχόπουλος.

Ευχαριστώ πολύ την καλή μου φίλη Μαρία Καραντώνη από το COSMOS TV από τον Πύργο Ηλείας για το ρεπορτάζ πού μου έστειλε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates