Social Icons

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ : ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΠΩΝΤΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ





Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το απόγευμα στο γήπεδο Κρανιδίου η προετοιμασία της Ένωσης  Ερμιονίδας για το ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον Παναργειακό. Από την Ένωση μοναδικός απών
λόγω καρτών θα είναι ο Παντελής Σαμαράς ο οποίος με την κίτρινη κάρτα που αντίκρισε στο Αιτωλικό συμπλήρωσε τις επτά και θα απουσιάσει και από τον επόμενο εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Αχαϊκή.Την θέση θα πάρει μάλλον ο Μουκίδης.
Όσο αφορά τα εισιτήρια του αγώνα υπάρχει πολύ μεγάλη ζήτηση και μέχρι την έναρξη του αγώνα αναμένετε να έχουν εξαφανιστεί.
 Η διοίκηση της Ερμιονίδας έχει ενημερώσει τους φιλάθλους να είναι στο γήπεδο τουλάχιστον μία ώρα  πριν την έναρξη του αγώνα.
Οι φίλαθλοι πού θα έρθουν από το Αργος σύμφωνα με πληροφορίες θα παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους στον προαύλιο χώρο του Λυκείου και στον χώρο του μύλου ενώ οι φίλαθλοι της Ερμιονίδας θα παρκάρουν στον περιφερειακό δρόμο. Απαγορεύετε η διέλευση των αυτοκινήτων από τον δρόμο του κοιμητηρίου. Από εκεί θα διέλθουν μόνο οι προπονητές  και ποδοσφαιριστές  καθώς και οι δημοσιογράφοι πού θα καλύψουν τον αγώνα.
Τον αγώνα θα τιμήσει με την παρουσία του και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates