Social Icons

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΦΑΛΑΙΣΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ 0-2 ( ΒΙΝΤΕΟ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΥ



Τη δεύτερη ήττα της για τα πλέι οφ ανόδου γνώρισε η
Φαλαισία, αυτή τη φορά στην έδρα της από το Μεσσηνιακό με 2-0. Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με όλους τους βασικούς ποδοσφαιριστές τους, αφού ο Νίκος και ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος, μαζί με τον Κώτσιρα, αποφάσισαν να ενισχύσουν την προσπάθεια των Μεγαλοπολιτών, παρά τις διαφωνίες τους με τη διοίκηση.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 33 με σουτ του Μπεγέτη, ενώ 10 λεπτά αργότερα ο Τσουλάκος έγραψε το τελικό 2-0, δικαιώνοντας όσους πιστεύουν πως οι Μεσσήνιοι αποτελούν το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στη Γ κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι, που παρουσιάστηκαν ανώτεροι στο ματς, έφτασαν τους 6 βαθμούς σε 2 αγώνες, όσους έχει και ο Τροιζηνιακός, ο οποίος νίκησε με 3-2 τον Ολυμπιακό Γυθείου.

Την επόμενη αγωνιστική υπάρχει ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Μεσσηνιακό και Τροιζηνιακό, ενώ η Φαλαισία αντιμετωπίζει και πάλι στην έδρα της τον Ολυμπιακό Γυθείου.

Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ, βίντεο με τις καλύτερες φάσεις του αγώνα και δηλώσεις αναφορικά με τον "εμφύλιο" στην ομάδα της Μεγαλόπολης, ο οποίος έκανε άνω κάτω τους "πορτοκαλί" στα πλέι οφ!

ΦΑΛΑΙΣΙΑ: Μπραϊμλάρι, Ηλιόπουλος, Παπαδόπουλος, Γιαννακούλιας, Παναγιωτόπουλος, Κότσιρας (85’ Καραμπίνης), Γιαννακόπουλος (63’ Κωστόπουλος) , Νάνος, Μπουζιάνης (48’ Κ. Γιαννακόπουλος), Ν. Λυμπερόπουλος, Δ. Λυμπερόπουλος
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Νιάρχος, Καλογερόπουλος, Δασκαλάκης, Κουρεντζής, Μπεγέτης, Κωνσταντόπουλος, Αργυρόπουλος, Καλογερόπουλος, Αθανασόπουλος, Τσουλάκος (88’ Κουκούτσης), Χελάς

ΠΗΓΗ : http://www.arcadia-sports.gr

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ
http://www.arcadia-sports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates