Social Icons

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Πέντε ανανεώσεις και μία αποχώρηση για τον Α.Ο.Ερμιονίδας.

 Ο ΑΟ Ερμιονίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι με τη φανέλα του συλλόγου μας θα αγωνίζονται και την αγωνιστική περίοδο 2024-25 οι Ηλίας Κατσάβελας (γκαρντ), Ρομπέρτο Λούζης (φόργουορντ), Γιάννης Μπινιάρης (σέντερ), Αλέξης Καράι (φόργουορντ), Παναγιώτης Πλατανίτης (φόργουορντ).

Την προσπάθεια της ανδρικής ομάδας, υπό τις οδηγίες του προπονητή Άκη Καλαϊτζάκη, θα ενισχύσουν και τη νέα σεζόν οι Πέτρος Σκούρτης, Μιχαήλ Φλεβαράκης. Οι δυο νεαροί παίκτες «ανέβηκαν» στους «μεγάλους» από το εφηβικό τμήμα το καλοκαίρι του 2023, αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες την προηγούμενη σεζόν, μετέχοντας σε δραστηριότητες της πρώτης ομάδας. Τον ίδιο… δρόμο θα ακολουθήσει φέτος ο νεαρός Γιάννης Πήλουρης, ο οποίος αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής (Παίδες, Εφήβους) και τώρα ήρθε η ώρα να βρεθεί στην ανδρική ομάδα, με στόχο να συνεχίσει τη βελτίωσή του ως αθλητής και ως άνθρωπος, μέσα από τη σκληρή δουλειά στις προπονήσεις.

Ο ΑΟ Ερμιονίδας συνεχίζει την υλοποίηση του προγραμματισμού του εν όψει της νέας σεζόν, με γνώμονα όσα «έχτισε» η ομάδα μας την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στα παρκέ. Στο πλαίσιο αυτό, ο σύλλογός μας κρατάει τον «κορμό» των παιδιών που συμμετείχαν στην περσινή πολύ καλή πορεία της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών ΕΣΚΑΚ, αλλά και στο Κύπελλο. Παράλληλα, συνεχίζονται οι επαφές της διοίκησης με παίκτες που ήταν στο ρόστερ της ομάδας μας την προηγούμενη σεζόν και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν νεότερα. Την ίδια ώρα, η παραγωγική διαδικασία παραμένει μεγάλος στόχος για τον σύλλογό μας, κάτι που έχει πολλά οφέλη για την ομάδα μας και για την περιοχή μας.

Η οικογένεια του ΑΟ Ερμιονίδας θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τον Γιώργο Σέλλα για την προσφορά του στην περσινή πορεία της ομάδας μας. Ο 24χρονος παίκτης δε θα συνεχίζει στον σύλλογό μας, του ευχόμαστε να είναι υγιής και να εκπληρώσει τους στόχους του.

Ηλία, Ρομπέρτο, Γιάννη, Αλέξη, Παναγιώτη, Πέτρο, Μιχάλη, Γιάννη σας ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα του ΑΟ Ερμιονίδας μέσα στα παρκέ και τη νέα αγωνιστική περίοδο! Μαζί θα πετύχουμε τους στόχους μας…
ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates