Social Icons

Σάββατο 11 Μαΐου 2024

Α1 ΕΣΚΑΚ : Σήμερα η στέψη του πρωταθλητή.Α.Ο.Ερμιονίδας ή Πήγασος?

 Ο αγώνας για τη στέψη της πρωταθλήτριας ομάδας της Α1 Ανδρών ΕΣΚΑΚ για την αγωνιστική περίοδο 2023-24 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (11/05, 18:00) στο «σπίτι» μας – Ο ΑΟ Ερμιονίδας αντιμετωπίζει, εντός έδρας, στο 3ο – τελευταίο – παιχνίδι των τελικών των playoffs τίτλου τον ΑΟ Πήγασος Θυρέας, με τη σειρά να είναι ισόπαλη στο 2-2, μετά τα παιχνίδια των δυο ομάδων και στην κανονική διάρκεια.

Ο σύλλογός μας θέλει να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα έδρας, που κατέχει πανάξια, τερματίζοντας στην 1η θέση στη regular season, φτάνοντας απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο, σε ακόμα μία επιτυχία, η οποία θα αποτελέσει το καλύτερο επιστέγασμα της μεγάλης προσπάθειας κατά τη διάρκεια ολόκληρης της χρονιάς, αφού θα σημάνει και την κατάκτηση του πρωταθλήματος .

Το χειροκρότημα απ' όλους μας είναι ό,τι πιο πολύτιμο μπορούν να έχουν οι παίκτες και το προπονητικό τιμ, για τη σπουδαία σεζόν που έχουν πραγματοποιήσει, καταθέτοντας και την ψυχή τους στο παρκέ, τόσο στην κανονική διάρκεια, όσο και στα playoffs.

Η ομάδα μας έφτασε στους τελικούς, καταβάλλοντας τεράστια προσπάθεια όλη τη σεζόν, με ιδρώτα και το κεφάλι χαμηλά, έχοντας πρώτο στόχο την καθημερινή βελτίωση σε όλους τους τομείς, ούσα όλη τη χρονιά στην κορυφή της βαθμολογίας – Όλοι στον σύλλογό μας αξίζουν τη στήριξη σας.

Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο και η ιαχή «Ερμιονίδα» είναι αυτή που μας ενώνει όλους – Ως σύλλογος επιθυμούμε να ακούγεται απ' όλους μας, με μια φωνή, ο όρος «Ερμιονίδα», όποιοι άλλοι τοπικοί προσδιορισμοί μόνο πρόβλημα μπορούν να δημιουργήσουν – Γεμίστε τις εξέδρες, για να δώσουμε όλοι μαζί έξτρα δύναμη στους παίκτες και στο προπονητικό τιμ, προκειμένου να πανηγυρίσουμε ακόμα μία μεγάλη νίκη.

Η παρουσία σας είναι πολύτιμη για όλους μας, θα είναι μεγάλη μας χαρά να δούμε τις εξέδρες ξανά γεμάτες με το πάθος και την υποστήριξή σας, και να απολαύσουμε ξανά ένα συναρπαστικό παιχνίδι .

Δημιουργήστε μοναδική και γιορτινή ατμόσφαιρα, όπως αρμόζει για το μπάσκετ και τον αθλητισμό, με σεβασμό στην αντίπαλη ομάδα και στους φιλάθλους της που θα βρεθούν στο γήπεδό μας – Οι γεμάτες εξέδρες είναι μέρος της δύναμής μας – Υποστηρίξτε τον αγαπημένο μας σύλλογο με τραγούδια, όπως μόνο εσείς ξέρετε, θέλουμε ξανά δίπλα μας τη φωνή σας και την ενέργειά σας.

Το χειροκρότημα σας και τα τραγούδια σας προσφέρουν ακόμα περισσότερη ενέργεια στους παίκτες, στην προσπάθειά τους να παίζουν όμορφο μπάσκετ, έχοντας πίστη στις δυνάμεις τους


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates