Καμαριέρες
Απαραίτητα προσόντα
- Προϋπηρεσία τουλάχιστον 2-3 ετών σε αντίστοιχη θέση
- Καλή γνώση της ελληνικής γλώσσας, γνώση άλλης γλώσσας θα θεωρηθεί
προσόν.
- Συνέπεια, υπευθυνότητα, παρατηρητικότητα, μεθοδικότητα και σημασία
στη λεπτομέρεια
Α', Β’,
Γ’ Μάγειρας για Κρύα και Ζεστή Κουζίνα
Απαραίτητα προσόντα
- Απόφοιτος Σχολής Μαγείρων
- Προϋπηρεσία τουλάχιστον 2-3 ετών σε αντίστοιχη θέση
Προσφέρονται ανταγωνιστικά πακέτα αποδοχών και άριστο
περιβάλλον εργασίας.
Barman
Απαραίτητα προσόντα
- Αγγλική γλώσσα
- Προϋπηρεσία τουλάχιστον 2 ετών σε αντίστοιχες θέσεις
- Ικανότητα επικοινωνίας και ομαδικό πνεύμα εργασίας
Σερβιτόροι/Σερβιτόρες
Απαραίτητα προσόντα
- Αγγλική γλώσσα
- Προϋπηρεσία τουλάχιστον 2 ετών σε αντίστοιχες θέσεις
- Ικανότητα επικοινωνίας και ομαδικό πνεύμα εργασίας
Υπάλληλος
Κρατήσεων
Απαραίτητα προσόντα
- Απόφοιτος Τουριστικής Σχολής
- Ικανότητα άριστης επικοινωνίας με τους πελάτες
- Αγγλική γλώσσα απαραίτητη, δεύτερη γλώσσα θα θεωρηθεί επιπρόσθετο
προσόν (γαλλικά, γερμανικά ή ιταλικά).
- Πείρα και άριστη γνώση χειρισμού μηχανογραφικών συστημάτων Υποδοχής
Νυχτερινός
Υπάλληλος Υποδοχής
Απαραίτητα προσόντα
- Απόφοιτος Τουριστικής Σχολής
- Προϋπηρεσία 3 ετών σε ανάλογη θέση σε ξενοδοχεία 4* ή 5*
- Άριστη γνώση της ελληνικής και αγγλικής γλώσσας, γνώση άλλης επιπλέον
γλώσσας θα θεωρηθεί προσόν.
- Ικανότητα άριστης επικοινωνίας με τους πελάτες
- Πείρα και άριστη γνώση χειρισμού μηχανογραφικών συστημάτων Υποδοχής
Υπάλληλοι
Υποδοχής
Απαραίτητα προσόντα
- Απόφοιτος Τουριστικής Σχολής
- Άριστη επικοινωνία με πελάτες και προσωπικό
- Προϋπηρεσία 3 ετών σε ανάλογη θέση σε ξενοδοχεία 4* ή 5*
- Αγγλική γλώσσα απαραίτητη, δεύτερη γλώσσα θα θεωρηθεί επιπρόσθετο
προσόν (γαλλικά, γερμανικά ή ιταλικά).
- Πείρα και άριστη γνώση χειρισμού μηχανογραφικών συστημάτων Υποδοχής
Προσφέρονται ανταγωνιστικά πακέτα αποδοχών και άριστο περιβάλλον εργασίας.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα
[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]
υπ' όψιν διευθυντή ξενοδοχείου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου